monka Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Witam Ja + plecaczek szczesliwie powrocilismy do domq.Bylo naprawde fajnie. Milo zrobic cos dla dzieciakow i zobaczyc ich usmiechniete twarze choc przez chwile :D Polecam(y) sie na przyszlosc :D PozdrMonka + plecaczek Kasia :) ps. poprosze jakiekolwiek zdjecia na [email protected]Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 My również dotarliśmy.Mam nadzieje że dzieci były zadowolone :) .Oby więcej takich spotkań.Polecam(y) sie na przyszlosc ja również :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 30 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Witam Było SUPERZdjęcia są tutaj:http://republika.pl/domdziecka7/index.html Dziękuję bardzo wszystim obecnymRiders'omClubowi Africa Twin4umowiczomi niezrzeszonymWykonaliście kawał dobrej roboty. :D _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Co do rozliczenia pieniążków:W makro zrobiliśmy zakupy na kwotę 466,60 złW Elei (ELEA) kupiłem 2x płyn do płukania tkanin Global za 19.98 złW Real'u kupiliśmy zestaw do Dart'sa za 89,95 złpoza tym kupiłam w hurtowni Action port USB na PCI za 36,60 złna dofinansowanie wycieczki całodniowej dla dzieci przeznaczyliśmy 423,47 zł Co daje razem kwotę 1036.60 zł Do tego Dzieci dostały od sponsorów: Rowerek rehabilitacyjny od firmy Hainan Sport 3 szt rowerów górskich z Club Africa Twin 2 paczki cukierków (mieszanka krakowska) od firmy Wawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 bylo cool - pierwsza klasa!!! jestem w domu, my tez bezproblemowo dotarlismy.pytanie-czy pienaidze na wycieczke juz przekazalismy??czy bedziemy mieli jakis wplyw na ta wycieczke?? dowiadywac sie o kinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 31 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 czy pienaidze na wycieczke juz przekazalismy??czy bedziemy mieli jakis wplyw na ta wycieczke?? dowiadywac sie o kinie?? Wszystko daliśmy wczoraj - włącznie z pieniędzmi.Będziemy mieli taki wpływ, że możemy się z nimi na tą wycieczkę zabrać. Prawdopodobnie będzie ona do zamku KrzyżTopór w Ujeździe. Więcej na ten tamat napiszę, jak bedę znał dokładny termin.Więc myślę, że kino sobie narazie odpuścimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 CzescByło SUPERZdjęcia są tutaj:http://republika.pl/domdziecka7/index.html Muzyk, da rade oryginalne zdjecia (duze) spakowac w paczki po powiedzmy 2-3MB i poslac na maila?Albo wrzucic gdzies na serwer gdzie kazdy bedzie sobie mogl sciagnac tego ZIP'a? Ja moge udostepnic ok 10MB miejsca na interia.pl.Ale tam jest ograniczenie transferu :D moze ktos inny ma miejsce na jakims serwerze?Bo te na stronie troche male i niekiedy niewyrazne. Ale ogolnie super :) PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 31 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 da rade oryginalne zdjecia (duze) spakowac w paczki po powiedzmy 2-3MB i poslac na maila? Ale po co, nagram Wam na płytki. Poprostu nie mam na to czasu, żeby bawić się w jakieś pakowanie, dzielenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 nagram Wam na płytki. Poprostu nie mam na to czasu' date=' żeby bawić się w jakieś pakowanie, dzielenie.[/quote']OKMoze byc - kase za nosnik i zuzycie lasera oddam, najlepiej w postaci napoju z piana :DOdbior podczas jakiegos wypadu rozumiem? :) PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 no jak sie tak rewanzowac mamy to lepiej jakies spotkanie wieczorkiem w przytulnym ogrodku sobie zafundowac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 31 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 no jak sie tak rewanzowac mamy to lepiej jakies spotkanie wieczorkiem w przytulnym ogrodku sobie zafundowac Nie wiem czy chcę się z Wami w młynie pojawić - podobno non stop narzekaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 no jak sie tak rewanzowac mamy to lepiej jakies spotkanie wieczorkiem w przytulnym ogrodku sobie zafundowac :Dotoz to!Jestem jak najbardziej za :) Kiedy i gdzie? PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 Nie wiem czy chcę się z Wami w młynie pojawić - podobno non stop narzekaliście.no o ile sie nie myle to ty juz z nami we mlynie byles!!!! wiec za pozno na refleksje, pozatym ja myslelam o jakims ogrodku np. w okolicy rynku zeby wszystkim bylo blisko w nie tylko Tobie z Jola :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 pozatym ja myslelam o jakims ogrodku np. w okolicy rynku zeby wszystkim bylo bliskoMoze jakis ogrodek gdzie mozna podjechac moto i postawic w zasiegu wzroku?np. pod Zaczkiem, czy rotunda, lub mozna sie tez wybrac do Kryspinowa. PozdrMonka ps. cos dzis duzo spamuje na forum - ale to dlatego ze poniedzialek, i nic mi sie nie chce robic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 31 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 Mam prośbę:Kontynuujcie ten temat w Szukam kompanów - Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 No to ja też potwierdzę że w DD było fajnie :)Nie wiem czy chcę się z Wami w młynie pojawić - podobno non stop narzekaliście. to o nas? kto naskarżył? chyba wieeem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi