Situ Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witajcie, chętnie do Was dołącze jeśli można. Jeśli wszystko wypali to również będę czekał w Górze Kalwarii. Obecność swoją oceniam na 70%. Mniej więcej o której godzinie będziecie przejeżdzać przez Kalwarie ? Ja tam będe juz o 9, bo reszta składu z Garwolina tam sie zjedzie, i Asia z Nadarzyna. Mysle ze jak wyjadą o 9 z piaseczna to w 15 minut będą w GK. Ja bede czekał na rondzie zaparkowany na chodniczku pod drzewkiem :biggrin: Wypatruj garwolinską mende na czerwonym VN800, i drugą mendę tez garwolinską na biało zielonym vn800 classic :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mysle ze jak wyjadą o 9 z piaseczna to w 15 minut będą w GK. W 15 minut to na obwodnicy dopiero beda a potem tym jednym pasem do Gory .... :crossy: Pol godziny najmarniej jak nie wiecej .... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 W 15 minut to na obwodnicy dopiero beda a potem tym jednym pasem do Gory .... :crossy: Pol godziny najmarniej jak nie wiecej .... To sie poczeka, posiedzi na zielonej trawce i popierdzi sie w skórzane nachy :biggrin: Mysle ze rano jest na tyle luźno w tą stronę że sie dość szybko przeleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ja także chętnie do wycieczki dołączę :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Chętnie bym się podłączył (ostatnio z powodu małego szlifa nie dałem rady) i mam 2 pytania: 1. Jaka jest planowana przelotowa bo ja świeżak jestem i wole nie przeginać z prędkością a nie chciałbym robić za ogon? 2. Czy będzie ktoś jechał konkretnie z Warszawy lub przez Warszawę żeby spotkać się gdzieś po drodze i razem śmignąć do Piaseczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ja również chętnie wybiorę się na wycieczkę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan_pawian Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Nie bierz pasażerki, weź gitare! Zrobim kapele i nazbiromy na browara na rynku w Sandomierzu :biggrin: Oj to chyba byśmy zostali przegonieni z tego rynku:) Ja siem uczem dopieru :bigrazz: Chętnie bym się podłączył (ostatnio z powodu małego szlifa nie dałem rady) i mam 2 pytania: 2. Czy będzie ktoś jechał konkretnie z Warszawy lub przez Warszawę żeby spotkać się gdzieś po drodze i razem śmignąć do Piaseczna? Ano ja będę z wawki wyruszał, prawdopodobnie Ursus-->Czerniakowska [być może]--> i Piaseczno - dołącz się gdzieś po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Oj to chyba byśmy zostali przegonieni z tego rynku:) Ja siem uczem dopieru :bigrazz: Ano ja będę z wawki wyruszał, prawdopodobnie Ursus-->Czerniakowska [być może]--> i Piaseczno - dołącz się gdzieś po drodze. Liartez - jesli chodzi o przelotową to szykuje się duża grupa więc koło 90 to będzie optymalna prędkosć. Choć droga nie będzie zbyt dobra więc czasem bedzie trzeba przyfolgować. Przez Zwoleń i Ożarów jest wąska droga, i niezbyt równa, więc lepiej jechać wolniej..... poza tym esteś free rider, a my nie ścigamy się tylko żeglujemy na wolnych obrotach :biggrin: A jakby ktoś sie zagubił i nie znalazł reszty to niech nagina na Góre Kalwarie, ja tam robie pierwszy piknik przed długą drogą i czekam na reszte. BTW - ja gitarke wezme, moze sie przydać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ja w Krakowie w koncu nie zostaje, czyli w sobote wracam do W-wy. A jeszcze jakby co bede was lapal gdybym z wami jechal (ale szanse sa raczej marne) - bede do Pszczolki dzwonil. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krucha Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witajcie Jak wszystko będzie zemną git(lekkie przyziębienie) to chętnie się wproszę i będę ruszał z Gagarina Spacerowa Belwederska Pozdrawiam Krucha :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan_pawian Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witajcie Jak wszystko będzie zemną git(lekkie przyziębienie) to chętnie się wproszę i będę ruszał z Gagarina Spacerowa Belwederska No to jeśli wszystko wypali do zapraszam ze mną. Będę wyruszał z Ursusa, potem na czerniakowską - na wysokości 29 listopada - i potem zmiana planów - lecę od razu na GK przez Konstancin. Z czerniakowskiej chcę ruszyć koło 8.30-8.45 Situ - to rondo w GK to mam nadzieje że jedno jest tzn. skrzyżowanie dróg 50 i 79? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krucha Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 No to jeśli wszystko wypali do zapraszam ze mną. Będę wyruszał z Ursusa, potem na czerniakowską - na wysokości 29 listopada - i potem zmiana planów - lecę od razu na GK przez Konstancin. Z czerniakowskiej chcę ruszyć koło 8.30-8.45 Situ - to rondo w GK to mam nadzieje że jedno jest tzn. skrzyżowanie dróg 50 i 79? Witaj To znaczy się chcesz pominąć postój w piasecznie jakiś konkretny powód trasa w sumie ta sama no może przez konstancin bardziej urokliwa postaram się być o 8 30 na 29 list. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan_pawian Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witaj To znaczy się chcesz pominąć postój w piasecznie jakiś konkretny powód trasa w sumie ta sama no może przez konstancin bardziej urokliwa postaram się być o 8 30 na 29 list. OK. Wyslalem Ci na priv nr tel w razie czego, bo w sumie na 100% nie wiem czy jade - w zaleznosci od pogody, a dodatkowo nie moge sie skontaktowac z osoba z 29 listopoada:). Podeslij mi tel to dam Znac rano jesli zmienia mi sie plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) OK. Wyslalem Ci na priv nr tel w razie czego, bo w sumie na 100% nie wiem czy jade - w zaleznosci od pogody, a dodatkowo nie moge sie skontaktowac z osoba z 29 listopoada:). Podeslij mi tel to dam Znac rano jesli zmienia mi sie plany. No i po akcji! Ja odbiłem z Waldkiem z moich stron, polecielismy przez Puławy, Ryki :biggrin: Lubelską żeśmy darli ładnie, a ja z gitarą na plecach :biggrin: Zajebisty wyjazd :icon_exclaim: Gdyby tylko nie ten upał i Tomek co chciał koleżanke cnoty pozbawić to dzien naprawde udany :crossy: Dodano: Oto fotki z Kazimierza Dolnego, na razie tylko 10 bo taki mam limit dziennego uploadu. Główna atrakcja - przeprawa promowa z błotnym cross country, aż pszczółce sie morda cieszy :biggrin: http://www.situ.fotosik.pl/ Edytowane 28 Czerwca 2009 przez Situ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ja już też w domu chociaż troszkę mniej szczęśliwie - po drodze zaliczyłem szlifa po zdrapkach i trochę się poobijałem. Mimo wszystko wypad oceniam jako udany. Cieszę się że mogłem Was wszystkich poznać :flesje: Situ- byliśmy w Sandomierzu a to co widzę na fotkach to chyba Kazimierz n. Wisłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi