Skocz do zawartości

Sandomierz-28.06.09:-)

pszczola35
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam Wszystkich chętnych na 1-dniowy wypad do Sandomierza w niedzielę,28.06.09. Spotykamy się na stacji benzynowej w Piasecznie, przy ul. Puławskiej,o godz. 9.00. To spokojna wycieczka. Postaramy się cosik pozwiedzać, przekąsić, a przede wszystkim spotkać się i razem pośmigać. :crossy: :biggrin: Dla niektórych będzie to kolejna zaprawa przed zlocikiem w Zduńskiej Woli. :biggrin:

Tak więc kupą mości Panie i Panowie! :biggrin:

Sciskam, owad miodopędny

Edytowane przez pszczola35

O ktorej bedziecie w Sandomierzu?

Ja bede w sobote w Krakowie zapewne, wiec w niedziele moglbym podskoczyc kolo poludnia do Sandomierza i tam bysmy sie spotkali i wrocilbym z wami.

BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce

oscar napisał:

O ktorej bedziecie w Sandomierzu?

Ja bede w sobote w Krakowie zapewne, wiec w niedziele moglbym podskoczyc kolo poludnia do Sandomierza i tam bysmy sie spotkali i wrocilbym z wami.

Witaj,Oscar :icon_biggrin:

Sądzę, że będziemy koło południa ,choć jest jest jeszcze opcja,aby zahaczyć o Bałtów...To rzut beretem, tuż przed Sandomierzem. Tam znajduje się m.in. Park Jurajski:

http://www.juraparkbaltow.pl/index.php?go=dojazd

Miło będzie się z Tobą spotkać. :icon_biggrin:

Pozdro, owad miodopędny :icon_biggrin:

PS. Mój numer tel. 692-415-829

Pszczółko - troche mi sie nie widzi kręcić do Piaseczna, bo natłuke kupe km po to by sie potem wrócić.

I tak jedziecie przez Góre Kalwarie, więc ja tam będe stojał na tym rondzie co ostatnio zesmy sie wyhaczyli :biggrin:

I jesli załatwie ludzi z Garwolina to tam bedzie dobry punkt, bo to najblizszy most przez wisłe w naszej okolicy :biggrin:

BTW - czy przeprawa promem, cross country po błocie i bruku to atrakcje przewidziane na ten wypad czy nie?? :biggrin:

(btw - tak droge popierdolić ze sie po drugiej stronie Wisły znaleźć - tylko Situś to potrafi :biggrin: )

Pszczółko - troche mi sie nie widzi kręcić do Piaseczna, bo natłuke kupe km po to by sie potem wrócić.

I tak jedziecie przez Góre Kalwarie, więc ja tam będe stojał na tym rondzie co ostatnio zesmy sie wyhaczyli :biggrin:

I jesli załatwie ludzi z Garwolina to tam bedzie dobry punkt, bo to najblizszy most przez wisłe w naszej okolicy :biggrin:

BTW - czy przeprawa promem, cross country po błocie i bruku to atrakcje przewidziane na ten wypad czy nie?? :biggrin:

(btw - tak droge popierdolić ze sie po drugiej stronie Wisły znaleźć - tylko Situś to potrafi :biggrin: )

Situ napisał:

Situ, o Tobie myślę oddzielnie...Jasne, ze zgarniemy Ciebie wraz z grupką w Górze Kalwarii. Spotykamy się na rondzie, tak jak poprzednio :biggrin:

Jeśłi chodzi o ten survival....Daj spokój, było fantastycznie!! Banana miałam cały czas na gębie. :biggrin: Tylko ,jak sam widziałeś, przystojniak z pizzerii ratował mnie, na moją,cichą prośbę, zmoczonymi papierowymi ręcznikami.... :icon_razz: :biggrin:

BTW: Nie zapomnij o ustnej harmonijce. Nie wymigasz się od zagrania całego utworu. W Kazimierzu- pełne zaskoczenie Twoimi umiejętnościami :icon_biggrin: :clap:

pszczola35 napisał:

Situ, o Tobie myślę oddzielnie...Jasne, ze zgarniemy Ciebie wraz z grupką w Górze Kalwarii. Spotykamy się na rondzie, tak jak poprzednio :biggrin:

Jeśłi chodzi o ten survival....Daj spokój, było fantastycznie!! Banana miałam cały czas na gębie. :biggrin: Tylko ,jak sam widziałeś, przystojniak z pizzerii ratował mnie, na moją,cichą prośbę, zmoczonymi papierowymi ręcznikami.... :icon_razz: :biggrin:

BTW: Nie zapomnij o ustnej harmonijce. Nie wymigasz się od zagrania całego utworu. W Kazimierzu- pełne zaskoczenie Twoimi umiejętnościami :icon_biggrin: :clap:

Moge wziąć harmonijke, ale ja na niej nie umiem grać :biggrin: Dopiero zaczynam.

Ale mam pokrowiec na gitare akustyczną z szelkami ze mozna na plecach wieść motorem - a ze na gitarce gram bezproblemowo i wcale sie tym nie chwale to wezme ze sobą, o ile towarzycho bedzie czuło bluesa :biggrin:

Na akordeon niestety nie mam pokrowca i dopiero sie zaczałem uczyć, to przyspiewki biesiadne będą odchodziły dopiero za rok:(((((((((

Ja zaklepuje sie na 100%, mozna jeszcze sie ogłosić na forum z Lublina, moze byłoby paru chętnych, najwtyzej sie spotkamy na miejscu :icon_exclaim:

pszczola35 napisał:

aby zahaczyć o Bałtów...To rzut beretem, tuż przed Sandomierzem. Tam znajduje się m.in. Park Jurajski:

http://www.juraparkbaltow.pl/index.php?go=dojazd

No to sprawdz to czy warto tam jechac, bo na poczatku sierpnia ma tam byc jakis zlot motocyklowy :crossy:

ISRA: 27062
SREU: 614

jan_pawian napisał:

Jak pogoda dopisze to ja sie dołączam.

Situ - żałuj że nie pojechałeś na Gryfparty bo pogoda była ok - nawet kropli deszczu nie było. A mi jeszcze dzisiaj w uszach dzwoni po koncertach:)

Żałuje jak cholera, ale poprzedniego dnia dopadła mnie taka ulewa ze wszystko miałem przemoczone, z butów po szklance wody wylałem.

A jak rano miałem wyjeżdzać to padało, więc moze i bym dojechał ale mokry na zlocie siedzieć to mi sie nie uśmiechało:((((

Jeszcze odbijemy, tylko pgooda sie polepszy!

Na niedziele ma być ładna pogoda, więc Sandomierz wypali z wielkim hukiem!

jan_pawian napisał:

Situ - żałuj że nie pojechałeś na Gryfparty bo pogoda była ok - nawet kropli deszczu nie było. A mi jeszcze dzisiaj w uszach dzwoni po koncertach:)

Nie tylko situ sie wscieka :banghead:

Tez prognozy mowily o opadach deszczu a jeszcze tam zawsze, tradycyjnie leje, wiec .... sobie odpuscilismy :icon_evil:

ISRA: 27062
SREU: 614

pszczola35 napisał:

Otóż to! Nie inaczej, grzecznie czekamy na pogodę ,tfu, tfu...jan-pawian dołączaj :biggrin:

Szpoko, jeszcze se jakąś pasażerkę znajdę coby mi sie nie nudziło w drodze:). Może się jakaś da namówić:D.

A pogode zaklinamy i czekamy co będzie. Teraz za oknem nie ciekawie, niech sie wypada żeby na niedziele było ładnie.

jan_pawian napisał:

Szpoko, jeszcze se jakąś pasażerkę znajdę coby mi sie nie nudziło w drodze:). Może się jakaś da namówić:D.

A pogode zaklinamy i czekamy co będzie. Teraz za oknem nie ciekawie, niech sie wypada żeby na niedziele było ładnie.

Nie bierz pasażerki, weź gitare! Zrobim kapele i nazbiromy na browara na rynku w Sandomierzu :biggrin:

Na pogodynce nadają słonce na niedziele, wiec wszystko jest na dobrej drodze, byleby tylko motór zapalił to nawet mongolski balet w telewizji mnie nie powstrzyma przed wyjazdem :icon_razz: