trzykawki Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam tak jak w temacie, czy ktos słyszał o mozliwosci załozenia większego zbiornika paliwa do xt 660 R, np. od Tenery. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 o mozliwosci załozenia większego zbiornika paliwa do xt 660 R, np. od Tenery. Nie sądzę żeby od XTZ660 zbiornik pasował. Schodzi nisko pod siodło i pod owiewkę więc ma inne mocowania. Do tego inne plastiki boczne więc i tu nie będzie pasować. Na stronie Touratecha tez nie ma większego zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Znalazłem tu http://www.off-the-road.de/ duże pieniędze ale przynajmniej jest. Rozstaje się z bumą i poszukuje czegoś lżejszego ale z walorów zasiegowych bumy nie chce rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 duże pieniędze ale przynajmniej jest. . Rzekłbym że bardzo duże jak na taki motocykl. Rozstaje się z bumą i poszukuje czegoś lżejszego ale z walorów zasiegowych bumy nie chce rezygnować. No a jak wlejsz 26 litrów do takiego zbiornika to taki lekki już nie będzie. I to jeszcze dosyć wysoko. A silniczek 1-cylindrowy- w trasie max 110, chyba że lubisz wibratory. Do "małych" ludków też nie należysz :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) wczoraj wlazłem do garażu i już taki twardy nie byłem jak poprzyłem mu szczerze w rure wydechową. Taka smutna jakaś była. W zwiazku z tym dzisiaj testuje wyższą szybę co by już taki smutny nie był My to jednak jacyś dziwni jesteśmy :crossy: :crossy: :crossy: Edytowane 19 Czerwca 2009 przez trzykawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi