tomekmx8 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam proszę o podpowiedz jaką funkcje w gaźnikach keihin cvkd spełnia taki elektrozawór wkręcony w komory pływakowe. Z serwisówki wywnioskowałem ze odcina paliwo dzyszy wolnych obrotów ale moge sie mylić. Z wyglądu przypomina te stosowane w gaźnikach fiata 126. Za podpowiedz z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 mozesz dac zdjecie tej strony z serwisowki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmx8 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Nie bardzo z tym zdjęciem ponieważ jestem nie obyty z komputerem. W tym przypadku chodzi o gaźniki motocykla zzr1200 ale identyczne zaworki występują również w zx9r i kilku innych motocyklach. Połączenia eklektyczne sugerują ze cylinder 1 i 4 są sterowane razem a 2 i 3 razem mam na myśli te zaworki. w motocyklu występują dwie pompy paliwa zasilające gaźniki analogicznie 1 i 4 oraz 2 i 3 http://www.imagessite.com/OEM_Images/Kawas...3ZX1200C208.gif To cześć o numerze 21188 oraz 21188A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zeskanuj strone z serwisowki do kompa a stamtod na jakis serwer fotograficzny. Tych czesci nie widze na rysunku sa tylko w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi