Gość Michał VX800 Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Hej.Widziałem kiedyś na trasie gościa na moto w kamizelce odblaskowej z logo forum.Też chce taką kupic. Gdzie to można zamówić i za jakie pieniądze.Zależy mi. Jest to duże bezpieczeństwo a ja dużo jeżdżę z dziewczyną i jej też bym to kupił.Jeśli wiecie do kogo mam sie zwrócić to prosze dajcie mi namiary.Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Musisz poszperać w tematach w "Przy piwie". Chłopaki kombinują następną edycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 Michał, albo sobie załatwisz taniej u kogoś z forum, albo mozesz załatwić sobie samswoją indywidualną sztukę, z tym ze wtedy będziesz miał koszt wyższy, ale za to będzie taka jak chcesz. Jeśli na to się zdecydujesz to zamów u Pana Sakowskiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi