emzeta Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 gdzie je dostać?! jedynie na 4bikes pozostały ostatnie sztuki chodzi mi o te po ~850zł czyzby juz nie byly produkowane? jakie ewentualnie mozecie mi polecic buty sidi w podobnej cenie czyli w granicach 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Jest masa tematów o butach, temat strasznie oklepany. Chyba się poszukać nie chciało ? <szejm> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 gdzie je dostać?! jedynie na 4bikes pozostały ostatnie sztuki chodzi mi o te po ~850zł czyzby juz nie byly produkowane? jakie ewentualnie mozecie mi polecic buty sidi w podobnej cenie czyli w granicach 800zł Po 850 były w wyprzedaży - w bardzo ograniczonej kolorystyce i rozmiarówce. Logiczne że kiedyś muszą się skończyć. Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 corsy już nie sa produkowane, teraz ich nastepcą jest model vortice. corsy już nie sa produkowane, teraz ich nastepcą jest model vortice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Na oststnim bajzlu na służewcu mieli szeroką rozmiarówkę z vertigo corsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi