HunterM Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Skoro tak mówisz, a wiem że głupot nie gadasz to pewnie coś w tym jest. Fakt, że na feldze 190 oponka 180 inaczej się układa, co może wzudzać pewną nieufność :biggrin: Spróbuję za jakiś czas poeksperymentować z tą 190/55 i zobaczymy w praniu z czym to się je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Ja tam nic nienaturalnie nie miałem zagiętego :bigrazz: A na Supercorsie 180 latało mi się dziewiątką lepiej, niż na jakiejkolwiek innej oponie (choć nie mam porównania ze 190 Supercorsa). True,true-ja ostatnio tylko 180/55 zakładam.Oczywiście Supercorsa :icon_twisted: Choć oryginalnie jest 190/50. Może wygląda mniej odpustowo,ale za to jeździ zajebiście. Kiedyś miałem 190/55 i nie było szału.Ale nie wiem czy to wina profilu czy opony(Conti Race Attack). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi