alonzoo Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 w koncu przerobki na ten sezon gotowe i maszyna ukazala sie w pełnej krasie zeby nie bylo marnie od razu na porządny zlot http://alonzoo.pl.tl/Tolkmicko-2009.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 teraz widać jaki masz zajebiście długi przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Dla mnie na prawdę ładna, w porównaniu do tych co w życiu widzialem, prezentuje się najlepiej. Docelowo jakieś owiewki? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) dzieki fajnie ze maszyna sie podoba docelowo owiewki zaslaniajace skrzynie biegów jeszcze troche nierdzewki jakas ladna tarcza hamulcowa na przod zacisk od jakiegos moto wydech koniecznie 6w2 przednia lampa z nierdzewki na ksztalt lba cobry inny zbiornik paliwa i pare detali ale to na nastepny sezon teraz juz tylko jezdzic Edytowane 13 Czerwca 2009 przez alonzoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 robie dragi customy. ale twoja traja tez zaczepiasta jest.wadzilbym tylko szersze kapcie z tylu.ale kazdy ma swój styl. chcialbym kupic jakies fajne tarcze do mojego zx12 drag.jak mozesz odezwij sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitner Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Tu masz strone tego kolesia i tam jest do niego kontakt meilowy i telefoniczny. Motor o którym mówisz był opisywany w "Customie"? pozdrawiam http://www.customparts.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 tak byl w customie i w swiecie motocykli styczniowym 2009.dzieki za linka po za tym mieszkamy od siebie jakies 15 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitner Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Mówisz 15km a juz inne województwa.. ale czasem tak bywa. A z kąd kolega jest? Ale motocykl chyba był składany troszke dalej jak te 15km o ile mnie pamieć nie zawodzi.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 robie dragi customy. ale twoja traja tez zaczepiasta jest.wadzilbym tylko szersze kapcie z tylu.ale kazdy ma swój styl. chcialbym kupic jakies fajne tarcze do mojego zx12 drag.jak mozesz odezwij sie. dzieki za mile slowa fajnie jest ludziom maszyna sie podoba w ej traji kapcie nie beda szersze bo tak byla projektowana alllleee..... szykuje nowa i zdradze ze felgi maja 13'' szerokosci i 19'' srednicy przednia 8,5'' szerokosci i 18'' srednicy ale jeszcze troche potrwa robota co do dorabiania gratow to wal smialo [email protected] pitner wrzuc mi fotki fotelika bo mnie ciekawi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitner Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Wysłałem ci te foto. Pomysl czy i co robimy z tą zebatką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Mówisz 15km a juz inne województwa.. ale czasem tak bywa. A z kąd kolega jest? Ale motocykl chyba był składany troszke dalej jak te 15km o ile mnie pamieć nie zawodzi.. pozdrawiam motorek był budowany w zarach przez kolesia gilu.odkupilem go od niego i przerabiam dalej.mieszkam w górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitner Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Aha no to faktycznie nie daleko.. A co planujesz zmieniac w tym dragu tarcze i cos jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Alonzoo, świetna robota i pełen profesjonalizm..., nic tylko pogratulować zostaje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 dzieki tyson mam juz plan na nastepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Aha no to faktycznie nie daleko.. A co planujesz zmieniac w tym dragu tarcze i cos jeszcze??? teraz jest kolo przod o szerokosci 150 na feldze 4,5 cala.wsadzam koło 10 calowe z opona 240.ztylu 300. koła 18ki MK. pulki robie nowe 50cm.2 nowe błotniki.tarcze.inne lampy.wydech. i pare innych rzeczy.bedzie bestia na maksa.jak masz kiedys ochote to zapraszam do obejzenia i na kawe.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi