KINDERMARCIN Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Wiatm ja mam gixa i blachy na WPR i czesto latam z jakims tyleczkiem ale wczoraj to nie bylem ja no chyba ze spodobal ci sie moj tyleczek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 kto mi powie z kim dzisiaj latalem od swietokrzyskiej do pl zawiszy (polecieliscie dalej w zwirki)?? byla cala grupa ale zapamietalem tylko gixxa z poczatkiem rej WPR i ladnym tyleczkiem tuz nad nia...; ))) jakas zorganizowana akcja byla czy co?? A na jakiej podstawie stwierdzasz, ze to ktos z forum? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 A na jakiej podstawie stwierdzasz, ze to ktos z forum? Bo kazdy motocyklist jest zarejestrowany na tym forum motocyklistow :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a dzisiaj ktos lata?? tylko troszke pozniej zeby bylo pusto... ;) moze tak kolo 22-23.00? Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Moze zrobim ustawke we wtorek tylko jak cos to nie wczesniej niz 22.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 ja dzisiaj nie moge, ale w zwiazku z tym: http://forum.motocyklistow.pl/UWAGA-ZNAKOW...LI-t136140.html bede jutro o 22.00 na mc.swietokrzyska i po calej akcji pewnie troche sobie polatamy... ;) szkoda, ze wczoraj sie nie znalezlismy bo na 3 moto dawalismy ostro do pieca... ;))) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W_wa Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 szkoda, ze wczoraj sie nie znalezlismy bo na 3 moto dawalismy ostro do pieca... ;))) a gdzie lataliście? pewnie się widzieliśmy ja latałem od 21:00 do 03:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 byl bialoniebieski gsxr k8, bialoczerwona r6 (07/08) i czarny gsxr k7 z plecaczkiem... hehee.. przerypalismy cala wawe wiec ciezko powiedziec, troche w centrum, troche po wislostradzie, gdzies kolo legii, potem polecieli do piaseczna a mi braklo paliwa wiec dalem spokoj i kolo 22.30/23.00 polecialem do siebie... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W_wa Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 byl bialoniebieski gsxr k8, bialoczerwona r6 (07/08) i czarny gsxr k7 z plecaczkiem... hehee.. przerypalismy cala wawe wiec ciezko powiedziec, troche w centrum, troche po wislostradzie, gdzies kolo legii, potem polecieli do piaseczna a mi braklo paliwa wiec dalem spokoj i kolo 22.30/23.00 polecialem do siebie... a to nie widziałem... ja do ok 23 kręciłem się po cargo i po okolicy a potem dopiero bardziej przelotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 a to nie widziałem... ja do ok 23 kręciłem się po cargo i po okolicy a potem dopiero bardziej przelotowo. Ja bylem na Cargo w tych godzinach, stalem ze znajomymi i żadnych moto oprócz nas nie było - zadnej r6 nie widzialem (chyba ze smignales sobie tylko wirazowa)... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ja mieszkam na czerniakowskiej to moje rejony fajne miejsca do podzidowania tylko w puzniejszych godzinach jak jest mniej puszek, chetnie bym sie przylaczyl do polatania tylko jest jeden maly problem mamna tylnim kole 60 zebow wiedz jak cos to latam mozna powiedziec bardzo przepisowo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W_wa Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ja bylem na Cargo w tych godzinach, stalem ze znajomymi i żadnych moto oprócz nas nie było - zadnej r6 nie widzialem (chyba ze smignales sobie tylko wirazowa)... praktycznie po wirażowej...ale z 40min stałem ze znajomą ... już za tym głównym parkingiem na prawo tak jak prowadzi do przejscia dla pieszych gdzie stoją słupki , widziałem motorki na tym głównym parkingu ... ... więc to pewnie Wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 ale z 40min stałem ze znajomą ... poleciales na cargo wyrywac panienki?? swintuch... :biggrin: swoja droga strasznie dawno na cargo nie bylem, chyba ostatni raz wtedy jak cyganek przywalil w czyjes moto i potem zaczely sie palic... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 praktycznie po wirażowej...ale z 40min stałem ze znajomą ... już za tym głównym parkingiem na prawo tak jak prowadzi do przejscia dla pieszych gdzie stoją słupki , widziałem motorki na tym głównym parkingu ... ... więc to pewnie Wy. Stalismy w 5 moto na glownym. Jeden chlopak sie na SV uczyl gumowac, a jeden gixxem cwiczyl starty na 1/4 mili. Trzeba bylo podjechac i przedstawic kolezanke ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi