bandziorka400 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam, a wiec ziscilo sie moje 3 letnie marudzenie o modelu ktory nie jest zbyt popularny w PL, po dosiadaniu wielu, i mniejszych i wiekszych stwierdzam ze ten jest dla mnie (162cm malej niewinnej istotki :icon_razz: ) stworzony, mysle ze na 2-3 sezony bede juz zaspokojona :biggrin: :icon_mrgreen: a wszystko dzieki suzuki bandit 400 :crossy: , kolor czerwony(najszybszy ;) ) rok 1994, z prawej maly szlifik, przebieg 14755 i wszystko wskazuje na to ze jest to prawda, 10 lat w szopce pod sianem lezal i czekal na mnie, jeszcze tylko zarejestrowac i mozna dalej fyrac, dziekuje, pozdrawiam :notworthy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auri Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ten bandzior śnił mi się po nocach jakiś czas temu :) Gratuluję. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Lilka ja już gratulował ale pozwolę sobie raz jeszcze , oficjalnie : GRATULUJĘ !!! Wkońcu sie doczekałaś... Lecicie z Cin`em 26ego do Rudnej ?? Hę ?? Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandziorka400 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 a dziekue, a co w rudnej? generalnie to jeszcze musze swojego zarejestrowac no i w zwiazku z podjeciem nowej pracy w delegacji nie wiem kiedy to nastapi :( , ale postaram sie jak najszybciej, pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ten bandzior śnił mi się po nocach jakiś czas temu :) Nie tylko Tobie, poważnie. Jeszcze zanim dosiadałem B6. Mieszkałem wtedy w kraju, gdzie Banditów 250 i 400 jest bez liku, także czerwonych. Założycielce tematu gratuluję nowego nabytku i życzę bezstresowej eksploatacji. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesterTX Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Świetny wybór. Gratuluję! Moto w sam raz dla niewysokiej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi