Kjujik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Pojawiło się moje docelowe bydlę, teraz jeśli zmieniać to tylko na blank nówkę z salonu. Ma roczek, halogeny, podgrzewane manetki i wszystkie pierdoły poza kuframi które zamówię w Pancerniku. Słowem ... trafiło się kurze ziarno. Fotki będą jak córka wróci z wycieczki i odda aparat. O cenę nie pytać bo zabiję ale warto było bo jest krajowe i ma historię serwisową :D Ale zajebisty dzień :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: pzdr kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 No Gratulacje :buttrock: Sprzęt pierwsza Klasa .... czekamy na Fotki :clap: :buttrock: :lalag: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Gratki :) to kiedy pierwsza "dluzsza" trasa?? Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 pofratulowac Tu masz fotke Klaudio :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auri Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Przynajmniej Ty masz zajebisty dzień :wink: Gratulacje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Rewelacja, przewieziesz mnie :icon_question: A i ucałuj córkę ode mnie. :bigrazz: Oczywiście najmilszy. :bigrazz: pzdr kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) A ten...no...a dlaczego nie gorsze mniejsze zło konkurencyjne kateemowe? To brzydkie, i tamto ble...Ale dobra, to się wierność nazywa... :icon_rolleyes: Żartuję i gratuluję :lalag: Dlaczego skromnie? Chlej i oblewaj teraz, bo jest co :D :flesje: Edytowane 10 Czerwca 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 A ten...no...a dlaczego nie gorsze mniejsze zło konkurencyjne kateemowe? To brzydkie, i tamto ble...Ale dobra, to się wierność nazywa... :icon_rolleyes: Żartuję i gratuluję :lalag: Dlaczego skromnie? Chlej i oblewaj teraz, bo jest co :D :flesje: Ponieważ jestem miły, przystojny i mam dużego penisa. :bigrazz: pzdr kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Królik ...... dawaj foty ....... zdradź Cenę :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 O cenę nie pytać bo zabiję ale warto było bo jest krajowe i ma historię serwisową :D A ja sie Ciebie nie boje i zapytam: Ile dales ?? :icon_mrgreen: No, jeszcze 400 cc i mozesz mi dorownac :icon_razz: Gratki, zajcu :clap: i ..... kiedy smigamy :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi