Icea_PL Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Co wy sie tak kur*a czepiacie skuterów , niekazdemu podobaja sie inne maszynki. Trzeba być innym zeby skuter przyrównywać do... ACH TA ZAZDROŚĆ. Po prostu uważam, że trzeba być z deka pierdykniętym, zeby z własnej nie przymuszonej woli jeździć skuterem. Co to za przyjemność, odkręcać manete :?: :?: :?: Po tym co powiedziałem rozpeta sie pewnie burza, ale mi to zwisa. A co do spłuczki: Pozycja kojarzy sie jednoznacznie. Moze i rozpeta ... ale pamietaj ze wraz z toba, bark w bark stoi pare innych osob :twisted: 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Po tym co powiedziałem rozpeta sie pewnie burza, ale mi to zwisa. W sumie ja to zaczołem pisząc że siedzi się na nich jak panienka ;) pużniej ktoś napisał o sraczu i tak się potoczyło. Mam tylko tyle do powiedzenia niechciałem ale musiałem wyrazić własne zdanie ;) o czym wy w ogóle mowice! skutery to nie są moto! jedyne do czego się nadają to do jazdy do szkoły i ewentualnie na małe zakupy, ale tez nie mozna przesadzic bo załadowany może nie ruszyć nie rozumiem po co ktoś kupuje skuter w innym celu. oczywiście rozumiem jeszcze tych którzy jeżdzą na skuterze ze względu na małą moc i ogólną prostotę w obsłudze, jednak ja sam uwazam ze lepiej jest czasem coś pogrzebać w motorze ale za to czerpać później większą przyjemność z jazdy. Te zdania bardzo mi się podobaja chlop ma racje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Ja kiedyś przejechałem sie na skuterze tak z ciekawości. Miałem go na cały dzień ale jeżdziłem tylko 20 min i mi sie znudziło. Poprostu nie lubie automatów, czy to w motocyklach czy w samochodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoVeR Opublikowano 15 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 A ja zostaje przy swoim zdaniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 A ja zostaje przy swoim zdaniu!!Sory ale co oznacza twój podpis, że niby twój skuter jedzie 127 km/h :lol: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoVeR Opublikowano 16 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 a co niemoze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Chyba na holu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 albo z gory :flesje: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi