magneto Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 witam serdecznie ;) jako ze dostalem w worku 4 silniki, termin goni strasznie bo mialo byc zlozone "na wczoraj", klopot byl z czesciami, troche ja dalem ciala, a brakuje mi jeszcze tylko jednej czesci pisze wiec do Was. potrzebny jest kapturek dystansujacy na walek zdawczy do silnika MZ ETZ 250. Kaprurek ten wchodzi miedzy pierscien Seggera a lozysko na wałku po stronie przeciwnej do zebatki. place jak za zboze, dorzucam browara, byleby ktos to mial. temat do usuniecia jak sie tylko sprawa wyjasni... ;) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja to bede mial ale musialbys sie skontaktowac z kims telefonicznie i powiedzieć mu co to jest i gdzie, bo korzystając z okazji ze mam zajebisty warsztat moto pod nosem w kwestii mechaniki jestem zielony :) Przedzwon 726129186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Adam kocham Cie :P sprawa jeszcze wyjasniona do konca nie jest, ale wierze ze jutro bede mogl juz zamknac ten rozdzial w swoim zyciu pod tytulem MZ :P jednak jesli ktos mialby cos do MZtki to prosze o kontakt:) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 I jak Ci sie podoba warsztat u Rafała? :) Słyszałem, że troche zaskoczony byłeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi