Gość Jarek Żurek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2003 Dziękuję za ostrzeżenie :) . Zdaję sobie sprawę że sprzęt trochę za mocny dla mnie po takiej przerwie bo wcześniej przejechałem się na KAWIE ZZR600 kolegi. Ale Honda tak mi się spodobała .... Tak więc na początku zamierzam jeździć "szkolnie".Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 21 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2003 Cześć!Nie martw się, ja się przesiadłem z Enfielda na Triumpha Thunderbirda Sporta (różnica 70 kg i 61 KM i w ogóle wszystkiego) i jakoś mi idzie.Gratuluję i PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2003 Dyzio podobno dzis ktos z Waszych okolic sie glebnal, mam nadzieje ze nie Ty ani twoj brat.pozdrowieniaredwater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 22 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2003 CześćJeździłem w piątek i w sobotę. Muszę się przyzwyczaić do nowego moto i mam stres. Przejechałem nim ok 150 km i jeszcze po Enfieldzie nie doszedłem do siebie :lol: :lol: więc jeżdzę ostrożnie tym bardziej , że opony takie sobie.Nic nie wiem o żadnej glebie w okolicy i oby to była nieprawda.Dyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek Żurek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2003 Też nic nie słyszałem o glebie i też mam nadzieję że to nieprawda. Ja planuję jazdy dopiero na wiosnę jak będzie sucho, pięknie i ciepło. PozdrowieniaJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi