Wookash Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Chciałbym serdecznie zaprosić Was do obecności na imprezę p.t "Dzień Dziecka Bożego" Organizuje ją parafia w Piastowie p.w. Chrystusa Króla Wszechświata, przy ul. Ogińskiego 41 we współpracy z fundacją "Możesz" ( http://www.mozesz.org - współpracują z nią m.in: Seat Polska, Sferia, Egmont Polska, Bank Pekao SA i Miasto Piastów ) Impreza ta odbywa się cyklicznie od kilku lat, uczestniczyli w niej przedstawiciele m.in Straży Pożarnej, Policji a teraz zaproszeni zostaliśmy my- motocykliści. W ramach wdzięczności za przybycie zostaniemy poczęstowani kiełbaską (co do piwka może być średnio- nie musze chyba tłumaczyć), będzie też specjalnie dla nas zamknięta ulica i wydzielony obszar na którym będziemy mogli spożytkować czas uczestnicząc w konkursach sprawnościowych :) Przewidziana jest również parada ulicami Piastowa w asyscie policji (nie będą czepliwi :P) Data imprezy to 20.06.09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Postaram się dojechać :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Rzut beretem, więc i ja się przejadę na kiełbaskę :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Nie tam, żebym się czepiał ale jakaś godzina rozpoczęcia jest gdzieś podana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) na stronie organizatora nic na ten temat nie ma... nie wiesz przypadkiem, czy organizatorzy organizują info o paradzie również w innej formie? Bo zebrać "paradę" bez marketingu w tym terminie może byc ciężko. Ja powinienem być w Wawie w ten weekend, więc pewnie się pojawię z kilkoma znajomymi... Mogę krzyknąć na forum TDM i w paru miejscach. Podrzuć więcej info, jak tylko zdobędziesz, postaramy się coś skręcić. Ja. Edytowane 7 Czerwca 2009 przez jacek0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Krzyknij krzyknij :) Co do rozpoczęcia imprezy jeszcze nie ma ostatecznej wersji, zapewne zrobimy zbiórkę przed wyruszeniem na imprezę, więc wszystko powinno płynnie pójść... :) Jak tylko coś więcej będe wiedział to od razu dam znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 dobsz... czytamy, czekamy... Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Impreza zaczyna się o 13. Proponuję zbiórkę o 12 pod Route 66 na prymasa i wspólnie wyruszymy :) Gdyby ktoś chciał dotrzeć na własną rękę to kościół znajduje się na ul. Ogińskiego w Piastowie :) Przypominam, że to już ta sobota! p.s. Pozdrawiam kolegów z marketu w Trakkai i do zobaczenia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Chciałbym przypomnieć, że widzimy sie jutro o 12 pod routem na prymasa :) Patrzyłem na prognozę i ma być sucho! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 I parę fotek z imprezy: Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi