marcin0732 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam Niedawno kupiłem motor SACHS XTC RS z 2005 r , mam tylko umowę z firmą co mi go sprzedała. Poza tym nie mam żadnych dokumentów. Jest możliwość aby podjąć jakieś kroki aby zarejestrować go w Polsce? Dodam że stan techniczny jest bardzo dobry, musiałem dokupić tylko dwa kierunkowskazy z prawej strony. Nie wiem dlaczego ich nie było gdyż owiewki są całe i nie ma śladu jakiegoś ślizgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 wyniki z wyszukiwarki na przyszłość polecam skorzystać, przydatne urządzenie ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin0732 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 heh niestety nie ma tam odpowiedzi na moje pytanie... Mój moto jest z Anglii a nie USA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 mam tylko umowę z firmą co mi go sprzedała. Poza tym nie mam żadnych dokumentów. No jest .... Pisz do firmy o V5C i moze Ci go przesla. Byc moze zapomnieli Ci dac, albo co ?? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość japko Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Najlepiej się udaj do firmy która Ci ten motocykl sprzedała. Jeżeli motocykl posiada kategorie D (z C czasem też się udaje) to jest szansa uzyskania certyfikatu eksportowego V561 który jest uznawany w Polsce podczas rejestracji jako dowód rejestracyjny, przysyłają na polski adres(ok. 4 tyg.). Na odzyskanie pełnego dowodu v5c raczej nie masz szans chyba że porostu był ale gdzieś się zawieruszył. Jeżeli posiada kat. B , C niestety jest sprzedawany jako powypadkowy z możliwością jedynie wymontowania części, nie podlega ponownej rejestracji. Jego stan akurat tutaj nie ma większego znaczenia, jeżeli wartość naprawy wyceniana jest wyżej niż wartość motocykla idzie jako złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi