iwanex Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Tu żona organizatora, kazał mi znaznaczyć koniecznie że to ja, pewnie boi się, żebym mu wstydu nie zrobiła podając się za niego hyhyhyhyhyhyhyhy :icon_evil: Mam prośbe o fotki z sobotniej imprezy wszelkie a w szczegóności z otwarcia i parady. Może ktoś ma naszych włodarzy gminy i powiatu na scenie lub w czasie parady.....bede wdzieczna, chodzi o promocje w prasie... ;) [email protected] dzieki wielki i do zobaczenia za rok!!!! :icon_biggrin: p.s. mamy nadzieję, że w tym roku się podobało..... :icon_mrgreen: Tu nadal zona organizatora..... wszystkie sugestie przyjmujemy, analizujemy i wyciągniemy wnioski...żeby za tok było jeszcze sympatyczniej co do znaczka spoko, postaramy się żeby było lepiej duuuużżżżoooo lepiej. co do sanitariatów, zależy z kim równamy....bo jesli z Łagowem to bylismy kilka razy i do toalety po imprezie w ogóle nie dało się wejść bo zapach odrzucał na kilometr hhyhyhy a zamiast umywalek kilka kraników z lodowatą wodą....że szczęka sztywniała przy myciu zębów. staraliśmy się jak moglismy, zeby zapewnić jak najlepsze warunki, zeby nie podnosić wjazdówki. cena wynajęcia pryszniców niestety nas przerosła ;-/ ale bedziemy kombinować cuś na następny rok... co do jajecznicy przerosła nas kuchenka hyhyhyhy grzała tak, że jajecznica byłaby co najwyżej na obiad ale rekompensowalismy parówkami w niezliczonej ilości ;-))) i świeżutkim chlebkiem prosto z piekarni :-))) i kawusią.... acha............ i szacuneczek za stan na polu namiotowym :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: większość smieci w reklamóweczkach jednorazowych wielkie dzieki..... aaaaaaa no i dobrze że nie udało się rozpalić tego ogniska pod lasem, choć widzieliśmy podczas porządkowania terenu próbę rozniecenia ognia papierkami od krówek hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Hej powoli dochodze do siebie;] Whiskacz od organizatorów mnie dobił, i za wiele nie pamiętam z imprezzy;] Szkoda tylko że skradzizono kask mojemu koledze, ale organizatorzy załątwili jakiś zastępczy, bo było by ciężko wracać, bez kasku. Ja straciłem tylko nóż, więc ogólnie impreza udana;] Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwanex Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam kudłaty!!! :-) niestety ten kask, który chcieliśmy pożyczyć koledze ostatecznie na koniec nam skroili nawet nie wiemy kiedy;-/, szkoda.... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No po takich tekstach zachwalających zlot w Grodzisku (także zlot w Opalenicy z przed 2 tygodni) może koledzy organizujący zlot w Łagowie wezmą sobie pewne uwagi do serca ?? :evil: W Grodzisku na polu namiotowym staraliśmy się zostawić jak najmniej syfu pokonsumpcyjnego co jak słyszę udało się nam. Namówiłem na ten zlot kilka osób i cieszę się że wyszło ok. W przyszłym roku namówię jeszcze więcej :biggrin: Fotek nie mam przykro mi, ale może ktos cos wstawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 pozdrówka z WRC, zlot super, jedyne zastrzeżenia: - za dużo PARÓWEK.... :icon_biggrin: - w ogóle chyba utyłem po zlocie... :icon_evil: - wymyślcie nazwę zlotu - bez reggowych kapel - muza fajna, ale nie na zloty - jakieś worki na śmieci (lub prowizoryczne kosze) zaoszczędziłyby Wam sporo sprzątania... ... a z resztą ... i tak przyjadę za rok... :lalag: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwanex Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Tu żona organizatora...... widzę żę ujawnił się nasz amator parówek hyhyhyhy trochę zostało na przyszły rok :biggrin: o kapelach już rozmawialiśmy i z kapelami też...obiecujemy że za rok będzie więcej polskich, znanych utworów więc pośpiewamy na pewno.....może zrobimy konkurs karaoke co wy na to?? hehehehehehe :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 A mi się zdawało, że było karaoke w tym roku??;] Szafir jak tam wróciłeś?? Bo chyba o tobie zapomnieliśmy. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Kurcze - organizacja na prawdę mi się podoba - normalnie jak ktoś coś niekoniecznie dobrego napisze po zlocie to wszyscy zaraz z mordą - a tu proszę - co prawda żona organizatora - ale jak pięknie pisze - "zmienimy, postaramy się, przyjmujemy sugestie .." - no organizatorzy innych zlotów - UCZCIE SIĘ !! A co do karaoke - biorąc pod uwagę końcówkę imprezy - rzeczywiście taki konkurs to mógłby być ubaw po pachy - pod warunkiem, że odbędzie się po "kilku" trunkach czyli najwcześniej po 22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwanex Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 żona...... Hej, co ma znaczyc "co prawda" żona organizatora...... :icon_evil: to kobiety już głosu nie mają??!! hyhyhyhyhyh a co do karaoke to niestety ze słyszenia wiem że było nieźle - czytaj dzieci w domu płaczą :banghead: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 A sorki, sorki - pełen szacun :notworthy: Błagam o wybaczenie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwanex Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ok, za ten fragment o pięknym pisaniu mogę wybaczyć hehe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwanex Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 http://www.grodzisk.wlkp.pl/news.php?g=1173 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buldoczka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 http://www.zlotowisko.pl/index.php?option=...a-etc&Itemid=59 Trochę fotek z tego miłego zlotu. :crossy: autorstwa ETC. Aha, a na następny poprosimy o prawdziwą fusiastą kawkę :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwanex Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Kawa fusiasta za rok będzie - obiecuję :) Senior Buldog robił masę super fotek. Jak istnieje taka możliwość to może uda się coś od Was dostać w większej ilość. Jak coś to proszę na priv Z góry dziękuję i pozdrawiam p.s. widzę że mi się tu małżonka rozpisuję......ech te kobitki ;) żona organizatora..................... a to nam się towarzystwo rozpusza hehe już sama kawka nie wystarczy teraz ma być fusiasta :icon_biggrin: haha jak pisała brzydsza moja połowa ;-) bedzie na pewno, choć niektórzy twierdzili, że za rok przyjadą dla tej właśnie kawki, która była...brawa dla naszej szefowej od kuchni Izabelii:-)))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwanex Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 trochę fotek ze zlotu............... http://picasaweb.google.pl/iwanexx/IIZlotM...Wlkp2223082009# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi