Skocz do zawartości

Mój Pierwszy MOtocykl

Robert21
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszyscy się chwalą to i ja coś od siebie do rzucę maiłem kiedyś komarki simsony i Jawke 350 pomykałem już maszynami innymi jak suzuki itp lecz były nie moje teraz jako pierwsza porządna maszynka to Kawasaki GPZ 500 S z 60 konnym silniczkiem motocykl wersja USA po przekręceniu stacyjki od razu palą się światełka i niema do nich wyłącznika jedynie zmiana długie i krótkie :) rocznik 93 ale trzyma się ładnie muszę w niej troszkę porobić bo mi coś się grzeje prawdo podobnie termostat się zawiesił ale tak bywa posiadam ją dopiero 5 dni ale już wiem do czego jest zdolna i tak jak czytałem to 400 500 600 pojemność nie należy do łatwej klasy dla początkujących ale jak pomyka się z głową i wyobrażnia działa to nie jest aż tak paskudnie ale zależy od charakteru i on motywacji do jazdy bo nawet na 50cm można się zabić pozdrawiam serdecznie i to by było na tyle :)

a no dzięki :) ,
Tylko moto wymaga troszkę pracy zaczyna olej łykać ale to pierścienie 50zł i teraz termostat się zawiesił kolejne 30 zł i owiewki do poklejenia bo w paru miejscach ktoś z buta wywalił :) ,
Ale na prostej już nią po cisnełem 180 km/h nie do końca odkręcony gaz mimo że były właściciel ją max do 100 rozpędzał ale rozebranie i wyczyszczenie swoje dało ,
do tego troszeczkę przepalenie wszystkiego i moc wróciła,
teraz tylko przy jechaniu zaczeła się grzać jak głupia ale wina termostatu jak postoi na wolnych obrotach jest spoko ale trochę dłużej postoi momentalnie się grzeje ale jak się chce coś dobrego trza poświęcić czas i trochę serca :) pozdrawiam serdecznie .

Ps: przepraszam kolego wyżej postaram się żeby było miło czytać :) pozdro i jeszcze raz sory

Hahahaha pierścienie 50 zł :D chyba od malczana :D

"Po cisnelem" - dobreee.

Jeździłem na Suzuki... taaa. Adress 50 :D

Edytowane przez Greedo

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S