SikorP Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Właśnie zauważyłem, że w Kaliszu sprzedaje ktoś 1200GS z 2007 r. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1331289 Na 99% jest to niedawno sprzedany przeze mnie sprzęt, na który naciąłem się w zeszłym roku - :banghead: jest to składak z uszkodzonymi komputerami. Kupił go w zeszłym tygodniu ode mnie człowiek, podobno dla własnego użytku i do naprawy przy wykorzystaniu serwisu w UK :eek: Szczegóły mojej historii w wątkach: http://bmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4364 http://bmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4363 _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 No to (czytając historię) jest okazja kupić tanio dobry moto, bo po sprawdzeniu numerów można zbić cenę. A stopa spokojnie zrobić. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikorP Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 No to (czytając historię) jest okazja kupić tanio dobry moto, bo po sprawdzeniu numerów można zbić cenę. A stopa spokojnie zrobić. Stop tylko "na krótko" z obejściem instalacji i komputerów, wciąż ryzyko że komputerom coś popieprzy później, trudności w naprawach w ASO, nie wszystkie części można zamówić bez odpowiedniego do wersji VINu itp. itd. Do tego nie działa np wskaźnik paliwa. I chciałbyś czymś takim pojechać w teren, to nie AfricaTwin tylko cyborg :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ja tam się na crossach nie znam, ale w teren BMW1200 to bym nie wziął. A motocykla nie naprawiam w ASO, tylko u siebie w szopce. Wtedy wiem co naprawdę zostało zrobione. No, ale jak nie mam tyle funduszy żeby BMW jeździć... ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Ja tam się na crossach nie znam, ale w teren BMW1200 to bym nie wziął. BMW GS 1200 cross :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi