Gość rasta120795 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam.Powiedzcie czy opłaca sprowadzać nowego supermoto z niemiec lub angli jakiegoś włocha lub japońca. Brać 50 czy większe waże 60 kg i jakieś 170cm wzrostu.Czy w polsce kupie jakąś nową sende,DT lub rieju tak do 7-8tyś.Prosze o propozycje jakiś enduro lub supermoto do 8tyś nówke.Prosze o pomoc. Respekt dla pomocnych i chętnych. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 hmm za 8 tys chyba nic z tych rzeczy nie kupisz w polsce czy w niemczech chyba ze crossa. A przy kupnie motorka za granicą dochodzi jeszcze opłata celna czy coś w tym stylu chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 http://gielda.scigacz.pl/Derbi,Senda,X,Rac...R,M1158291.html tu masz tanio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rasta120795 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Pomużcie.Mój starszy dostał nową prace i chcemy kupić jakieś moto.Będzie zarabiał coś ok 5-6tyś i chcieliśmy kupić ogara ale czy nie opłacało by sie kupić sie czegoś markowego.Prosze o propozycje jakiejś Yamahy albo czegoś takiego.Mój kumpel kupił jakiś skuter ma zajebiaszczego buta ale niewiem co to jest a z nim sie widze raz w tygodniu i nie mam czasu zapytać.Ma z tyłu dwa okrądłe światła coś jak aprilia SR50 street.A z przodu światła podobne do Hondy Zoomer.Co to jest?Prosze o propozycje jakiś skuterków t silnikami AM6.A opłaca sie brać keeway X-ray.Czy x-ray wytrzyma tyle co markowy sprzęd taki jak TZR.Prosze pomużcie.A i jeszcze jedno czy w okolicy dzierzgonia-sztumu jak by co jest jakiś serwis.PLIS POMUŻCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) Pomużcie.Mój starszy dostał nową prace i chcemy kupić jakieś moto.Będzie zarabiał coś ok 5-6tyś i chcieliśmy kupić ogara ale czy nie opłacało by sie kupić sie czegoś markowego.Prosze o propozycje jakiejś Yamahy albo czegoś takiego.Mój kumpel kupił jakiś skuter ma zajebiaszczego buta ale niewiem co to jest a z nim sie widze raz w tygodniu i nie mam czasu zapytać.Ma z tyłu dwa okrądłe światła coś jak aprilia SR50 street.A z przodu światła podobne do Hondy Zoomer.Co to jest?Prosze o propozycje jakiś skuterków t silnikami AM6.A opłaca sie brać keeway X-ray.Czy x-ray wytrzyma tyle co markowy sprzęd taki jak TZR.Prosze pomużcie.A i jeszcze jedno czy w okolicy dzierzgonia-sztumu jak by co jest jakiś serwis.PLIS POMUŻCIE Po pierwsze, nie stary tylko kochany tatko, skoro chce Ci kupić jednoślad. Po drugie, pomUżcie nie świadczy o Tobie zbyt dobrze. Po trzecie, forum nie należy do podawania wszystkiego na tacy! Jeśli nie potrafisz nawet sprawdzić na jakim moto jeździ Twój kolega to nie oczekuj od Nas że Ci w czymkolwiek pomożemy. edit: w Kwidzynie na Grunwaldzkiej jest serwis skuterów (nazwy nie pamiętam...) w którym pracuje ogólnie szanowany Leszek Sodoma z Prabut. Naprawi Ci zarówno najnowsze moto HiTech jak i 20-to letniego Ogara. Pozdro all :flesje: Edytowane 13 Czerwca 2009 przez Klapek Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rasta120795 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 No dobra to podajcie jakieś propozycje skuterków no i co sądzicie o X-ray dobry jest i jeszcze znalazłem rieju 50 supermoto i pr 50 co i nich sądzicie No dobra to podajcie jakieś propozycje skuterków no i co sądzicie o X-ray dobry jest i jeszcze znalazłem rieju 50 supermoto i pr 50 co i nich sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 jeśli chcesz wybierać między keewayem a rieju to bierz rieju. z tego prostego powodu, że keeway to chiny a rieju - hiszpania. temat ma już 3 tygodnie więc miałes czas żeby poszukać w internecie czegoś co Cie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi