Horb Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Zdałem dziś egzamin na kat. A. :biggrin: Było to moje pierwsze podejscie. Teraz zaczynam rozglądać się już na poważnie za moto. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Gratulacje :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Gratulacje ja mam egzamin 4 czerwca... Mam nadzieje ze pojdzie jak z puszka i zdam tez za pierwszym razem ;) Mam tez do Ciebie pare pytan gdyz mialem 2 instruktorow i jeden mowil ze na slalomie trzeba wlaczac kierunek przy kazdym pacholku + spojrzenie przez ramie, a drugi mowil ze tylko spogladac trzeba i drugie pytanie: na osemce na srodku trzeba sie rozejzec w obie strony czy tylko w ta co bede sie wykaladal? Bo tu tez sa dwie wersje ;) Za odp dziekuje z gory ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Gratulacje ja mam egzamin 4 czerwca... Mam nadzieje ze pojdzie jak z puszka i zdam tez za pierwszym razem ;) No to połamania. Mam tez do Ciebie pare pytan gdyz mialem 2 instruktorow i jeden mowil ze na slalomie trzeba wlaczac kierunek przy kazdym pacholku + spojrzenie przez ramie, a drugi mowil ze tylko spogladac trzeba i drugie pytanie: na osemce na srodku trzeba sie rozejzec w obie strony czy tylko w ta co bede sie wykaladal? Bo tu tez sa dwie wersje ;) Za odp dziekuje z gory ;) Hmm. I tu jest dość dziwna sytuacja. Nasz egzaminator stwierdził, że nie trzeba ani kierunków wrzucać, ani się oglądać przy slalomie jak i przy 8. Powiedział, że to jakieś wymysły w szkołach. Natomiast czekaliśmy z grupą, która uwaliła już raz jazdy. Jeden z gości opowiadał, że na poprzednim egzaminie inny egzaminator wymagał wszystkich tych elementów. Jak widać w jednym ośrodku egzaminacyjnym mogą być różne wymagania. Oto Polska właśnie. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Heh... I wez tu badz madry dzielny kursancie... ;p Nawet nie wiadomo o co sie klucic wrazie czego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 ja na egzaminie musialem sie ogladac, bez kierunkow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Ja pierwszy raz ojebałem i wtedy koleś mi kazał się oglądać, a dzisiaj nie kazał nic, ale i tak się oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert21 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 serdeczne gratulacje :) , teraz tylko moto i śmigasz po krajowych drogach :), oczywiście po tych dziurach się nie wygodnie jeżdzi ale kiedyś to się naprawi miejmy nadziej :). Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi