bread Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witajcie Zamierzam zakupić Cagive W16 z tego ogłoszenia: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1297235 Mam pytanie ogólne; jak jest z awaryjnością tego modelu, i dostępnością do części zamiennych. I czy sprzedający pisze prawdę że naprawa sprzęgiełka może wynieść 300zł Pozdrawiam :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kacperek175 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 bardzo fajny motorek i mocny przede wszystkim vmax to 160km u mojej cagivy z dostępnoscią czesci to jest srednio a części drogie troche... ale nie ma co narzekać a co to tego sprzęgiełka to zależny co tam sie stalo mogla pęknąć tylko spręzynka dociskająca wałki przynajmniej ja tak miałem a jak nie to sie wydarły wałki itp widze ze masz rf600 chcesz jakieś częsci kupic? bo mam cala na części:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Kolego ładne wykopalisko znalazłeś. Na przyszłość: zwracaj uwagę na daty poprzednich postów. Ten już raczej nie aktualny. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi