Tiger Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Witam mam pytanie zdałem ostatnio na prawko i chcialbym kupic sobie jakis moto jak naraize jezdilem na motorowerach tylko , myslalem nad banditem 400 kumpel ma do sprzedania rok 1992 zarejestrowany cena ok 5tys jak myslicie czy to dobra cena i mam pytanie na temat wlasnie badnita jaki to motor opinie uzytkownikow itp. pzdr Edytowane 23 Maja 2009 przez Tiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 (...) mam pytanie na temat wlasnie badnita jaki to motor opinie uzytkownikow itp. pzdr odpowiedź z wyszukiwarki. fajne urządzenie, jeśli dotychczas nie zauważyłeś... jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi