piotrdw Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Sprawa wygląda następująco: na przełomie czerwca - lipca (ewentualnie początek lipca) planuję wyjazd na mazury ok. tydzień czasu (od weekendu do weekendu). Początek trasy ma miejsce niedaleko Zamościa więc jest parę kilometrów do zrobienia :icon_biggrin: . Problem polega na tym, że nie bawi mnie jazda samemu na moto więc szukam przedstawicielki płci pięknej która miałaby ochotę spędzić tydzień czasu na motorze zwiedzając pojezierze mazurskie. Motorek nadaje się do jazdy w 2 osoby na dalekich trasach :bigrazz: (jest sporo miejsca w kufrach) Oferuję głównie swoje towarzystwo. :notworthy: Nie jestem pewny czy w dobrym miejscu piszę ten post więc niech moderator uzna co z nim zrobić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 ---ciach--- Nie jestem pewny czy w dobrym miejscu piszę ten post więc niech moderator uzna co z nim zrobić :wink: Moderator moze skasowac lub przeniesc lecz nie w tym problem. A w temacie doboru miejsca ... szukasz plecaczka w miejscu gdzie 99,9% to napalone samce i 0,01 % to czynne motocyklistki ... Marnie to widzę kolego :bigrazz: pzdr kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 może się zapisze do mgs... właśnie nabór mają :icon_twisted: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster83 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Sprawa wygląda następująco: na przełomie czerwca - lipca (ewentualnie początek lipca) planuję wyjazd na mazury ok. tydzień czasu (od weekendu do weekendu). Początek trasy ma miejsce niedaleko Zamościa więc jest parę kilometrów do zrobienia :icon_biggrin: . Problem polega na tym, że nie bawi mnie jazda samemu na moto więc szukam przedstawicielki płci pięknej która miałaby ochotę spędzić tydzień czasu na motorze zwiedzając pojezierze mazurskie. Motorek nadaje się do jazdy w 2 osoby na dalekich trasach :bigrazz: (jest sporo miejsca w kufrach) Oferuję głównie swoje towarzystwo. :notworthy: Nie jestem pewny czy w dobrym miejscu piszę ten post więc niech moderator uzna co z nim zrobić :wink: wyskoczyl jak Filip z konopii :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi