Piotr Dudek Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 ja tylko pisze co mi mowil instruktor a co do kladow to pojazd samochodo-podobny cztero kolowy i takie tam bzdety no ja tylko pisze co uslyszalem ale skoro bzdury to sorrka a instruktora strzele w pape ;) :P nie no żart taki :icon_mrgreen: Dobrze Ci poradzono abyś jak najszybciej zmienił ośrodek szkoleniowy bo na razie zapłaciłeś sporo kasy bandzie oszustów i naciągaczy. Człowiek nazwany przez Ciebie instruktorem może najwyżej zamiatać plac manewrowy bo jeżeli on uczy adeptów jazdy i przepisów to trzeba będzie zmienić ojczyznę. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 mam nadzieję iż nic w wakacje nie wejdzie bo będę w lipcu zaczynać robić prawko, już dość jazdy na bmw bez prawka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 świetny temat ^^ każdy coś gdzieś słyszał... ale nic konkretnego... ja przeglądałem ten projekt ale nie ma konkretnie podanej daty wprowadzenia więc po co takie smuty walić ;o. Ja się tak spieszyłem żeby się na prawko zapisać bo PODOBNO miało wchodzić z rokiem 2009... no i co? i nic... jak wejdzie to wejdzie nie ma co siać zbędnej paniki... teraz to mi się łatwo mówi bo już plastik w kieszeni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
see_beek Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Dobrze Ci poradzono abyś jak najszybciej zmienił ośrodek szkoleniowy.. Człowiek nazwany przez Ciebie instruktorem może najwyżej zamiatać plac manewrowy bo jeżeli on uczy adeptów jazdy i przepisów to trzeba będzie zmienić ojczyznę. i chyba trzeba bedzie zmienic ośrodek szkoleniowy bo nie dosc co mitu piszecie o zminie to mało tego wczoraj piersze godziny miałem a tu co? już zdążył mnie ch.. piepszony wkur.... ;[ jak maja tak wygladać dalsze godziny to chyba pojde se od nich świetny temat ^^ każdy coś gdzieś słyszał... ale nic konkretnego... ja przeglądałem ten projekt ale nie ma konkretnie podanej daty wprowadzenia więc po co takie smuty walić ;o. Ja się tak spieszyłem żeby się na prawko zapisać bo PODOBNO miało wchodzić z rokiem 2009... no i co? i nic... jak wejdzie to wejdzie nie ma co siać zbędnej paniki... teraz to mi się łatwo mówi bo już plastik w kieszeni :D dlatego poszedłem na kurs :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 a ja sie bede cieszyl jak ten przepis wejdzie :) przynajmniej bedzie bat na malotaow na 50 ccm i moze troszke wiecej beda potrafic jak beda musieli pokoleji sie uczyc jazdy :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi