cezsek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 zdajcie relacje po powrocie No właśnie. Bo dodzwonić się nie dało... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Wczoraj rozmawialem z Asia mowila,ze troche frekwencja nie tegooo,,,ale to ponoc piata kolumna dzialajaca od przed wojny zadzialala!!!!!! Nastepnym razem trzeba bedzie sie za kobitke przebrac i zwyczajnie tam byc!!!! chyba sie nie kapna ja jedna lub dwie, nogi beda mialy kosmate!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 (edytowane) No własnie pozalewało i to niezle :( Dojechały tylko te, które zdążyły w piatek do 22. Potem nie tylko Kłodzko ale i wszystkie alternatywne drogi były zalane, policja zawracała. Trzy dziewczyny musiały przenocować na stacji CPN nad Kłodzkiem i dojechały dopiero rano, kiedy woda opadła. W sobotę po południu znowu policja pozamykała wszystko bo spodziewano się następnej wysokiej fali. Na szczęście nie przyszła. Miało nas byc na tym pierwszym Motosabacie niecałe trzydzieści a było... 12 :notworthy: I to naprawdę twardzielki :lalag: W pewnym sensie niezswiadome szalejących opodał żywiołów bawiłyśmy się niezle, momentami bez prądu, tylko przy świetle błyskawic i huku wody lejącej się z nieba. Obraz zniszczeń jaki zobaczyłyśmy wracając w niedzielę... między Kletnem a Żelaznem i potem częściowo w Kłodzku.... Bardzo przygnębiające :( Żal mi tych ludzi, wielu w kilka godzin straciło wszystko :( Termin następnego Motosabatu już ustalony :) Tydzień przed Łagowem :) Warto, bo mimo tylu przeciwności atmosfera była wyjątkowa :) Nie mogłyśmy niestety zrobić zaplanowanych trasek ale bawiłyśmy się świetnie a atrakcji nie brakowało :) Edytowane 29 Czerwca 2009 przez zosia_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Impreza super, dzieki Aśka za wszystko. Bardzo mi się podobało i nawet zerwany pas napędowy w Harleyu ani nocleg na stacji nie popsuł mi humoru(noc spędziłyśmy w samochodzie Kółki) nam tam było wesoło :biggrin: , i dzieki dziewczyny za starania, aby nas jakoś przetransportować do Kletna. Rano miałyśmy małe przeprawy przez wielką wodę, ale mój kochany Draguś jak zwykle mnie nie zawiódł i dowiózł mnie na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi