Greedo Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Toć mowie ze frajer, jak mozna byc takim naiwniakiem... a co to tam na prawde szumiało? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 31 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Na prawde to troche wał bo jeszcze made in DDR ale był całkiem niezły wieć nie rozsypie się , napewno jeszcze z 20tyś KM przejedzie bez problemu :twisted: A dzisiaj ide oglądać MTXsa. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Na prawde to troche wał bo jeszcze made in DDR ale był całkiem niezły wieć nie rozsypie się , napewno jeszcze z 20tyś KM przejedzie bez problemu :twisted: A dzisiaj ide oglądać MTXsa. :) Jak wał napieprza to nie przejedzie nawet 10... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 A mi sie wydawało zawsze, że jak wał jest walnięty to coś stuka a nie szumi :D szumią lużne łożyska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 czeeee jedno pytanie mam ........i co dawal ten filtr strozkowy :?: bo chyba poza ladnym wygladem to raczej psul charakterystyke silnika niz by mial ja poprawiac 8O w sumie to liczy sie inwencja i checi ale jak dla mnie to powinienes jeszcze flaszke postawic temu kolesiowi co kupil sprzet :mrgreen: a raczej skrzynke wodki :twisted: pozdro herflik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Filtr......sla mnie zwykla lipa....Tylo dla wygladu!!!! I tAk Jak herflik poweiedział Powinienes Flache stawiac :) Pozdrawiam!!! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi