Enduras Opublikowano 8 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 2000 zeta i moge sprzedać ,jak dla kumpla z forum ;) Chociaż najwięcej mi dają 2300 na Priw (wiara z allegro), tylko oczywiście wiara spod warszawy a ja z poznania i wiadaomo o co się rozchodzi o dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 wiesz co ENDURAS............nie rozsmieszaj mnie!!!!!!!!!1 :roll: Pozdro 600 ;) ;) :buttrock: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 8 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Takie są prawa rynku a nie ściema! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 2 000 ... 2 300Eee ... Haha! Ta dobra :lol: Za 2300 mozna dorwac starsza DT a tym bardziej MTX i nie wierze ze znajduja sie az tak naiwni aby dawac tyle za takiego simsona :roll: 8O :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 8 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Pssy frajeży są i to nie mało , a tak w temacie to wiesz jak on chodzi słyszałeś jechałeś?? NIE no właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Pssy frajeży są i to nie mało , a tak w temacie to wiesz jak on chodzi słyszałeś jechałeś?? NIE no właśnie. Sam wyglad mnie przeraza ... to wystarczy, przynajmniej jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Enduras Zachowaj spokuj buahahahahaha Pozdro600!!!!!!!1 ;) ;) :buttrock: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Enduras Zachowaj spokuj buahahahahaha Pozdro600!!!!!!!1 ;) ;) :buttrock:Ty tez przystopoj, juz i tak w tym topicku jest totalna masakra i piaskownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 No własnie Icea Pl wyglad mowi sam za siebie ;) :buttrock: ;) Pozdro 600 ;) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 8 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Z wami można gadać ale nie o motorach.... Wy macie kretki we łbie i tyle na ten temat (nie mówie do wszystkich ale do wybranych) Nie sądzicie ża najważniejsze jest to że mi się podoba?? wkońcu robiłęm go dla siebie, no ale sprzedaje go bo chce MTXsa, szkoda że skanera nie mam bo bym wam pokazał jak wyglądał jak go kupiłem.A wkońcu Swoje ten Simson przeżył na początku w Klubie motocrossowym jeździł (SKS Kicin niestety jusz klubu nie ma od 2 lat ;) ) a potem kupił go taki Bambus co tylko katowal i katował aż Ja go nie kupiłem za ciężkie pieniądze i równie ciężke w niego włożyłem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 dobra ... koniec MOZECIE JUZ TU NIC NIE PISAC ... TOPIC WYCZERPANY, RESZTA WYPOWIEDZI TO TYLKO LAMERSKIE NABIJANIE SOBIE POSTOW, pax ENDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 ,,Ty tez przystopoj, juz i tak w tym topicku jest totalna masakra i piaskownica,, To bylo do mnie.......... :? :?: :?: :?: Pozdro 600!!!!!!!! ;) ;) :buttrock: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 MOZECIE JUZ TU NIC NIE PISAC ... TOPIC WYCZERPANY, RESZTA WYPOWIEDZI TO TYLKO LAMERSKIE NABIJANIE SOBIE POSTOW, paxTaką etykietkę możnaby dać już 1 stronę wcześniej, cała ta dyskusja to dendne nabijanie się (i postów)[center:39a88d1ea6]KONIEC[/center:39a88d1ea6] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Z wami można gadać ale nie o motorach.... Wy macie kretki we łbie i tyle na ten temat (nie mówie do wszystkich ale do wybranych) Nie sądzicie ża najważniejsze jest to że mi się podoba?? wkońcu robiłęm go dla siebie, no ale sprzedaje go bo chce MTXsa, szkoda że skanera nie mam bo bym wam pokazał jak wyglądał jak go kupiłem.A wkońcu Swoje ten Simson przeżył na początku w Klubie motocrossowym jeździł (SKS Kicin niestety jusz klubu nie ma od 2 lat ;) ) a potem kupił go taki Bambus co tylko katowal i katował aż Ja go nie kupiłem za ciężkie pieniądze i równie ciężke w niego włożyłem...... ALE 2300?????? Ty wiesz ile to jest kasy??? kogos musiałoby pojebac zeby kupic takiego szrota :!: :!: :!: tak BTW to go na allegro nie widzialem, zdjeli ci aukcje jako niepowazna czy co? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 8 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Szrota?? Oj Synek lekko przesadziłeś co jak co ale nikt mi jeszcze nie powiedział że mój simek to szrot, szrot to może ten twój ale napewno nie mój jeździłeś tym?? wiesz jak chodzi NIE no własnie!!Wiem ile jest wart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi