qurim Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 tak swoja droga jak przygladam sie temu boss hoss to mam wrazenie ze japonce zaczerpneli wzor do mojego ostatni liderskiego motocykla seryjnego honda rune Sami raczej nic nie wymyślą. :biggrin: :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Moze i sami nie wymyslili ale motocykl sie udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A no udał się. Jakby tak całą Rune pocisnąć z piaskarki tak jak stoi to nawet kozacka by była. Szkoda że brzmi jak odkurzacz. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Szkoda że brzmi jak odkurzacz. :biggrin: U nas gosc ma taką z wydecham 6w6 na pelnym przelocie i brzmi jak grom z jasnego nieba z niesamowitym rykiem. musle ze nie znajdzie sie tu duszyczka ktorej by sie to nie spodobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi