matrixP Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 witam poprosze o serwisowke do klr 600 86 rok , i wie kto moze do czego sluzy ta sroba pryz lagach od spodu, zmienilem uszczelniacze i cieknie mi z niej olej , probowalem ja dokrecic lecz kreci sie w kolko i nic . pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 tą śrubę blokuje się od góry specjalnym kluczem, ona trzyma wkład lagi, może dokręcisz ją pneumatem bez blokowania < i rozkręcania lag> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 witam poprosze o serwisowke do klr 600 86 rok , i wie kto moze do czego sluzy ta sroba pryz lagach od spodu, zmienilem uszczelniacze i cieknie mi z niej olej , probowalem ja dokrecic lecz kreci sie w kolko i nic . pomozcie http://www.manualedereparatie.info/downloa...-reparatie.html :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi