wiesiekh Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Widzę, że mało tutaj ostatnio przebywamy. Tak początek sezonu - ja rozumiem trzeba odrobić zimowe zaległości. Niestety ja w zimie nie miałem czasu nawet zajrzeć do swojego Vulcana - praca nie pozwoliła na to, więc teraz mam problem ze sprzętem. Stara zasada - zimą przygotowujemy sprzęt do sezonu. trzeba będzie jechac do warsztatu, a tam też nie wiadomo na kogo się trafi........ Widzę, że mało tutaj ostatnio przebywamy. Tak początek sezonu - ja rozumiem trzeba odrobić zimowe zaległości. Niestety ja w zimie nie miałem czasu nawet zajrzeć do swojego Vulcana - praca nie pozwoliła na to, więc teraz mam problem ze sprzętem. Stara zasada - zimą przygotowujemy sprzęt do sezonu. trzeba będzie jechac do warsztatu, a tam też nie wiadomo na kogo się trafi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 ? Co mamy odpisac? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi