Skorupa Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 Witam!! Potrzebuje danych na temat serwisowania motocykla (co ile km.) robimy przeglądy i czego... do ZZR 600 93r Za informacje z góry Dziękuję :!: Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZZR22 Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 Pragne przylaczyc sie do pytania. W najblizszym czasie kupuje zzr :buttrock: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 to może jak i ja się jeszcze podpiszę pod pytaniem, to ktoś udzieli nam wreszcie odpowiedzi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 no i co? ktoś coś wam przesłał? jeśli nie, dajcie mi znać pzdr Bronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 http://www.geocities.com/bertvdwijgerd/Downloads.htmjeszcze się nie przyglądałem, ale tu chyba oś jest.POTRZEBUJĘ PILNIE INFORMACJI:jakie świece zapłonowe (dokładne dane) są do ZZRa '93???Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 jakie świece zapłonowe są do ZZRa '93??? wiem, że do '92 są np. NGK CR9E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi