luki010483 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Witam wszystkich chętnych do regularnych spotkani w sierpcu.Mam propozycje odnosinie tych spotkani ,mogli byśmy sie spotykać co siroda o godzinie 18.00 w sierpcu na stacji orlen na warszawskiej wszystkich zainteresowanych prosze o potwierdzenie w celu zebrania grupy.Mogo być inne propozycje.W grupie jeżdzi sie ciekawjiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 ...Mogo być inne propozycje... Jeżeli "mogo" to ja mam - korzystaj ze słownika albo pomocy osoby bardziej kumatej w piśmie. :icon_evil: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Jeżeli "mogo" to ja mam - korzystaj ze słownika albo pomocy osoby bardziej kumatej w piśmie. :icon_evil: pzdr Najbieglejsi w piśmie są Świadkowie Jehowy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 ... ale im może latanie w sirody nie pasować :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Nie może nie pasować. Przecież "w grupie jeżdzi sie ciekawjiej". :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki010483 Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 (edytowane) igor jak ci się nudzi i masz się czepiać to pal góme to forum cię nie dotyczy. Bo wątpię że byś chciał przyjechać zresztą złośliwców nam nie trzeba. pzdr :icon_twisted Edytowane 8 Maja 2009 przez luki010483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi