Damianos Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) Zapraszam wszystkich motocyklistów na pizzę, kebab, makarony i nie tylko (również bardziej konkretne jedzenie;-)) do PAPA DAMIANO na ul. Murawa 36 (skrzyżownie Murawy i Słowiańskiej). Specjalnie dla Was zniżka 10 %!!! Sam jeżdżę motocyklem i chętnie pogadam z innymi maniakami, pooglądam maszyny i przy okazji dobrze Was nakarmię :) Jest miejsce do zaparkowania przed knajpą, zjeść można w środku i na zewnątrz. ZAPRASZAM!!!! Dowozimy rownież jedzenie do domu: tel 061 82 66 414. Edytowane 7 Maja 2009 przez Damianos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2108 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 To jest przy wydziale komunikacji?? Zapamiętałem nazwę bo kojarzy mi się z moim imieniem :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 To jest przy wydziale komunikacji?? Zapamiętałem nazwę bo kojarzy mi się z moim imieniem :icon_mrgreen: :biggrin: Niedaleko wydziału komunikacji. Jak jedziesz słowiańską w strone wilczaka do wydziału komunikacji skrecasz na swiatlach w gronowa, a papa damiano jest kawalek dalej, na kolejnym skrzyzowaniu murawy i slowianskiej. Tam sa takie pawilony: swieze paczki, kafejka internetowa, wypozyczalnia dvd i papa damiano - oklejony na pomarańczowo :) Zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 mi niestety ukradli gixa ale xt jeszcze jest:) wlasnie wyslalem dziewczyne po Pizze :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 O kurde mam kebabownie pod chatą :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi