tomxx92 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 witam mam takie pytanie: chcę dotrzeć magneto z wałem korbowym aby dobrze te elementy do siebie pasowały i najpierw chce docierać pasta zaworowa nr 2 potem 1 no i na końcu 0. I mam takie pytanie czy jeżeli dotre to magneto i będzie to wszystko pasowało ale za parę miesięcy bedę musiał zmienć to magneto na inne to czy jeżeli będę chciał to nowe magneto założyć to bedzie pasowało?? to znaczy czy docierając to stare magneto nie zbiorę za dużo materiału z wału korbowego i czy nie będzie on miał za małej średnicy lub jak będę chciał znowu dotrzeć ale już to nowe magneto to czy za dużo nie zetrę powierzchni wału?? po prostu ile razy można docierać magneta zeby jakoś za bardzo wał nie zmienił swojej średnicy stożka i nie doprowadziło to do jakiejś awarii ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 przeleć to 0 odrazu;] chyba ze naprawde sa tam wzery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi