Zbyszekm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ... a najgorsze jest to że teraz muszę oba sprzedać... mam dołek finansowy, mam nadzieję że chwilowy ale kasa potrzebna "od zaraz" Zmiany w robocie i takie tam... szczęście że nie zwolnili... tfuuu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ... a najgorsze jest to że teraz muszę oba sprzedać... mam dołek finansowy, mam nadzieję że chwilowy ale kasa potrzebna "od zaraz" Zmiany w robocie i takie tam... szczęście że nie zwolnili... tfuuu!! Zbyszek, sprzedaj starą, a moto zostaw :biggrin: :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 YUBY wróci... ja się z tym czymś nigdzie nie wybieram!! zobaczymy co Allegro poradzi w ciągu najbliższych 10 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Dziś pod Zakopanem przeszedł obok mnie TLR.....matko, jaka to była muzyka , uhh! <sex> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 No i właśnie się stało. Suzuka zmieniła właściciela ;( Niby powinno być dobrze bo częściowo problem rozwiązany ale serce mi pęka. Ta Suza to dopiero początek jednak. Jak się odbije finansowo to od razu szukam kolejnej :D. Wiem że ciężko będzie ale tak jak Arni pisał wyżej: matko, jaka to była muzyka , uhh! już tęsknie... To co, zamykamy temat?? Dzięki wszystkim którzy pisali. Pozdrawiam (chlip, chlip) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 No i właśnie się stało. Suzuka zmieniła właściciela ;( To bardzo szybko Ci poszła sprzedaż... Miałeś kogoś nagranego czy wystawiałeś na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Sam byłem zszokowany szybkością tej transakcji!! Dziś o 8:30 wystawiłem Yamahę i Suzukę a o 22:00 gość wypłacił mi zaliczkę i w piątek odbiera moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Wariat suzuki kupił biggrin.gif od razu wariat... Znawca i koneser :) A tak na poważnie to klient nawet prawka niema i do " turystyki" potrzebował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Sam byłem zszokowany szybkością tej transakcji!! Dziś o 8:30 wystawiłem Yamahę i Suzukę a o 22:00 gość wypłacił mi zaliczkę i w piątek odbiera moto... Oszzzzz w ryja, szkoda, że ja nigdy nie mogę spotkać przy sprzedaży takich napaleńców :icon_twisted: No to gratki nieszczęśliwy były włascicielu TLS'a :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi