Zbyszekm Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam! Nie tak dawno temu cieszyłem się i chwaliłem na forum że kupiłem nowy nabytek tzn. TLs'a. Jednocześnie wystawiłem na sprzedaż poczciwą YZF'kę. Yamaha pojechała do Andrzeja vel Greedo na "robienie" gażników i wróciła do mnie z powrotem, żeby sprzedając nie mieć powodów do wstydu. Yamaha wróciła. Wczoraj wybrałem się na przejażdżkę raz YZF następnie TL'em. I co z tego wyszło? PROBLEM!! Motocykl który miałem sprzedać już nie jest pretendentem do zmiany adresu zamieszkania!! Słowo daję, zgłupiałem!! Każdy z tych motocykli ma tyle samo plusów jak i minusów. TL atomowe przyśpieszenie i świetny gang silnika, YZF supergładko oddaje moc i jest chyba bardziej poręczna. To co w jednym wydaje się być plusem, przeważającym szalę, z punktu widzenia siodła drugiego moto już nie jest tak oczywiste. Więcej, wydaje się nawet zaletą!! Czuję się jak bohater bajki Aleksandra Fredry... Osiołkowi w żłoby dano.. Dwa motocykle na chwilę obecną nie mogą być u mnie. Mam sporo innych wydatków. Nie potrafię zdecydować jednoznacznie który bardziej mi pasuje. Na domiar "złego", kręcą mnie streetfighter'y. A podobno od przybytku głowa nie boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Proste, zostaw oba :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Proste, zostaw oba D.gif przecież pisałem że nie mogę obu zostawić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 albo sprzedaj oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 albo sprzedaj oba tia... a potem szukaj wiatru w polu i kup coś sensownego w przyzwoitej cenie... To jeden ja wezmę. Yuby a czego sobie życzysz?? wybór ... masz, dogadajmy tylko szczegóły... finansowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Jak Ci sie spodobalo TL to sprzedaj te dwa i kup TL ale wersje R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Sweogo czasu bywając u Black Riderów, Snake mi opowiadał jaki to numer kiedyś mu zrobił TLS na starcie spod świateł pełną pi*dą... Tłok wypie*olił dziurę w głowicy :eek: :rolleyes: Pysznie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Albo Suzuki albo Nic biggrin.gif nie jestem jakiś "zboczony" na punkcie tej jednej firmy ale fakt faktem coś w tej materii jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 nie jestem jakiś "zboczony" na punkcie tej jednej firmy ale fakt faktem coś w tej materii jest... Kupiłeś jednak TLS'a??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 no tak!! przecież pisałem w pierwszym poście. stąd właśnie ten ból głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 no tak!! przecież pisałem w pierwszym poście. stąd właśnie ten ból głowy... O ku*wa, wybacz Zbyszku mój nieokiełznany debilizm :wink: Pogratulować :flesje: W każdym bądź razie zostawiłbym sprzęta w lepszym stanie technicznym, a poza tym co będziesz sobie żałował, wszystkiego w życiu trzeba spróbować :wink: Zawsze na następny sezon sprzeta możesz zmienić. Otwarte puchy i bądź tym grzmotem, wywołuj strach i panikę, niech się boją :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 I już mi się podobasz Vector :D ...te grzmoty i burze hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 I już mi się podobasz Vector :D Umówimy się? :bigrazz: :wink: :flesje: Szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 sprzedaj oba, kup RSV. i poręczna i atomowe przyspieszenia :buttrock: Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Umówimy się? bigrazz.gif nieeeee.... ja bardzo rasistowsko podchodzę do tego typu kontaktów... sprzedaj oba, kup RSV. i poręczna i atomowe przyspieszenia buttrock.gif chętnie, ale dopiero RVS factory mi pasi... albo tuono :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi