tomek_gutowski Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam Problem moze nie jest duzy ale czeka mnie trasa 4000 km i wolalbym zeby mnie nic nie zaskoczylo w tym czasie. Jest rzecz taka, ze podczas trzymania motonga na przednim hamulcu na postoju dociskam kierownice do ziemi slychac metaliczny chrobot - domyslam sie ze pewnie sprezyny - ale czemu ??? Jak to wyeliminowac - ma ktos pomysla ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Nie wydaje sie zeby to czymkolwiek grozilo. A wyeliminowanie wiazalo by sie pewnie z wymiana sprezyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor 1 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam Problem moze nie jest duzy ale czeka mnie trasa 4000 km i wolalbym zeby mnie nic nie zaskoczylo w tym czasie. Jest rzecz taka, ze podczas trzymania motonga na przednim hamulcu na postoju dociskam kierownice do ziemi slychac metaliczny chrobot - domyslam sie ze pewnie sprezyny - ale czemu ??? Jak to wyeliminowac - ma ktos pomysla ? Pozdro Mnie też to trochę drażni, ale mam tak samo i u kumpla też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_gutowski Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Dzieki chlopaki - to mnie uspokoiliscie =) Zdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi