Tower600 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Siemka mam pewien problem cos dziwnie klekocze mi w silniku w okolicach zaworów mam nakręcone na liczniku 51000km w serwisówce nasmarowali ze robi sie przy 42000,ale gdy silnik sie dobrze nagrzeje to juz tego nie słychać na dodatek malo pali bo ostatnio w trasie spalił mi 4,5l na 100km,silnik równo chodzi w końcu nie wiem co jest grane dodam iż wcześniej nie było tego tak slychać co to moze byc zawory czy moze cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Sprawdź luzy na zaworach, a jak po nagrzaniu zanika to luzy się pewnie kasują i ot cała filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tower600 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) Dzięki toowdie byłem u mechanika słusznie typowałeś.pozdrawiam Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez Tower600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi