Mikołaj Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE NA TEMAT PIKNIKU U OJCÓW KAPUCYNÓW NA STRONIE http://lsm.org.pl/ Edytowane 4 Maja 2009 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillllo Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) Do wszystkich którzy zamierzają rozpocząć sezon motocyklowy z Ojcami Kapucynami i LSM: - Spotykamy się o godzinie 14.00 na stacji paliw LOTOS (helikopter) - Godzina 14.15 góra 14.20 ruszamy na Lubartów - Pamiętajcie by słuchać tego co będą mówiły osoby które będą nas prowadziły by nie było chaosu i niezrozumienia - wkońcu jesteśmy jedną wielką rodziną!!!! - o godzinie 15.00 może 5 minut później podjeżdżamy pod klasztor! - musimy zachowywać się sprawnie by nie tamować ruchu drogowego i nie narobić kwasu ojcom kapucynom - dalej pamiętajcie by słuchać się organizatorów ( Bracia Kapucyni, Młodzież z Alwerni i ludzie z LSM) - no i musimy pokazać jacy z nas dżentelmeni i spoko goście - więc żadnego wydurniania się, pamiętajcie gdzie będziemy - to nie Zlot z piwem i kiełbachą ale przede wszystkim Eucharystia za nas wszystkich!!!!!!!! Uszanujmy też tych których z nami już w tym roku nie ma!!!!!! Z tego co wiem od jednego z organizatorów będzie z nami jechała TV Lublin i nowo powstała TV Lubartów - WIĘC BEZ WYDURNIANIA SIĘ NA MASZYNACH!!!!!!! JEDZIEMY WEDŁUG PRZEPISÓW!!!!!!! BĘDZIEMY POKAZANI NA CAŁE WOJEWÓDZTWO A PRZEZ INTERNET OGLĄDAĆ BĘDZIE NAS CAŁY ŚWIAT!!!!!!! I pamiętajcie że to nie jest impreza komercyjna!!!!!!!!! Edytowane 4 Maja 2009 przez kamillllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 TV Lubartów?? o cholera, nie pogada A Lubartów i tak nie jest miastem tolerancyjnym, więc czy motocykliści jadą przepisowo czy nie i tak są źli. No ale tak jak pisałem też na stronie LSMu proszę o zachowanie rozwagi podczas przejazdu przez miasto. Więcej niż 200km/h nie ma sensu jechać, małe dzieci przy drodze, kury, zające kaczki. Także trzeba uważać (nie odczytujcie tego dosłownie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillllo Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Mikołaj - właśnie szczególnie musimy uważać na zające i kaczki heheheh tego mamy najwięcej w Lubartowie! No a poza tym na rozentuzjazmowane fanki dwóch kółek a szczególnie kierowców dwóch kółek! Ich będzie najwięcej heheheh! Nie wiadomo co będą nam rzucać pod koła jak będziemy jechać!!!!!! A jeśli chodzi o przejazd przez miasto no to liczę że będziemy jechać tak byśmy wyrobili się w godzinę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 kamillllo to Ty byłeś na poniedziałkowym spotkaniu klasztorze? Będziemy jechać tak ja zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillllo Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 No niestety nie zostałem poinformowany o tym. ale mam u Kapucynów znajomego który ten piknik także organizuje. i wiem dosyc sporo chociaż sporo nie chce mówic tylko każe mi przyjechać i samemu zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedek Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 nie moge byc niestety o 14 na lotosie,jade z 10 letnia corka wiec spacerowo,ale nie wiem jak dojechac do tego klasztoru,czy moze mi ktos wytlumaczyc,mniej wiecej znam lubartow,z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 jadąc od Lublina mijasz Lotos po prawej, później BP za rondem po lewej, Biedronke i Tesco po lewej, jedziesz dalej aż do następnej Biedronki ;) po lewej masz klasztor Kapucynów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedek Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 dzieki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 nie moge byc niestety o 14 na lotosie,jade z 10 letnia corka wiec spacerowo,ale nie wiem jak dojechac do tego klasztoru,czy moze mi ktos wytlumaczyc,mniej wiecej znam lubartow,z gory dziekuje Lubartów to jedna długa ulica, więc jedź cały czas prosto, a na pewno trafisz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Ok właśnie wróciłem. wszystko już posprzątane. Myślę że imprezę można uznać jako udana. Słowa uznania i podziękowania dla braci zakonnych za udostępnienie pięknego ogrodu, członkom Alwernii za przygotowanie pysznego jadła, zorganizowanie sceny i obsługę imprezy, LSMowi za obstawę parady, organizacje i pilnowanie porządku na parkingu, pomoc przy organizacji imprezy. Pewne dużo osób pominąłem ale nie sp0sób wszystkich wymienić. Postaram się jak najszybciej wrzucić foty, kto ma filmiki lub foty niech też wrzuca ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) Tu znajdziecie kilkadziesiąt zdjęć z imprezki... a na filmy troszkę trzeba będzie poczekać http://picasaweb.google.com/cobra74pl/Kapu...klowy9Maja2009# EDIT: Znalazłem chwile na zmontowanie i przesłanie filmu z parady :) http://www.youtube.com/watch?v=6Lqcm8sgZpg Edytowane 10 Maja 2009 przez Markus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 ha ha nawet się załapałem na 3 fotki. Dzięki. Super impreza . Organizcja wg mnie na 5 z "+" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Kapucyński piknik motocyklowy I oto moje foty ;] Dużo tego. Miłego oglądania życzę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 To jeszcze kilka fotek z mojego aparatu. http://picasaweb.google.pl/cekin86/Kapucyn...tocyklowy_2009# :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi