slawekgsxgsx Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam wszystkich, nie mogę sie doczytać w serwisówce o ile obrotów wykręcić śrubki o regulacji składu mieszanki, były wykręcone o 2,5 obroty czy tak zostawić ? gażniki są wyczyszczone ale nie odpalałem jeszcze, synchro oczywiście po regulacji będzie, dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Tak mozesz wstepnie zostawic, chociaz ja bylbym sklonny nie przekraczac 2 obrotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekgsxgsx Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Tak mozesz wstepnie zostawic, chociaz ja bylbym sklonny nie przekraczac 2 obrotow. Dziękuje bardzo, po złożeniu gaźników z ustawieniami 2,5 obrotu odpalił za pierwszym razem ale spróbuję na 2 obroty zrobić, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi