cziken929 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 do pomiaru tego czujnika służy multimetr z funkcją peak hold lub oscyloskop. Rezystancja przeważnie jest dobra natomiast sensor nie generuje odpowiedniego napięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerwus Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) po wymianie czujnika nadal nic problem został ten sam, wyświetla mi sie w tej chwili błąd c24 czy ktoś wie co może być? Edytowane 9 Maja 2009 przez nerwus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziken929 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 cewka pierwszego cylindra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 ludki ratujcie...rozebrałem lagi w hajce i chce zmienić olej i problem tego typu że...nie wiem ile oleju wlać :) przekopałem cały net i nic-wie kto ile lać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi