Goccolo Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dzisiaj wreszcie zdałem egzamin na upragnioną kat. A. Egzamin zdawałem na jakimś Suzuki VanVanie, 125ccm. Nowe moto i z jednej strony fajnie się śmigało, ale z drugiej łańcuch był luźny i strasznie szarpało, przez co powtarzałem ósemkę. Zdawało nas 5 i jak powiedziałem, że łańcuch jest luźny (byłem 4. w kolejce) to wszyscy zgodnie przytaknęli - jednak żaden z nas nie miał odwagi powiedzieć tego egzaminatorowi - żeby nie wyjśc na cwaniaka :) Miasto było już raczej formalnością. Niektórzy mieli problemy z hamulcami, bo jak to nowe, łapały od razu i mocno - przez co jeden gość tak zahamował awaryjnie, że ledwie ustał ;) Ponad 6 miesięcy minęło od kiedy się zapisałem na egzamin - trochę to trwało, jak to w Polsce. Ale ważne, że teraz już od śmigania dzieli mnie tylko kilka tygodni :] :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Taki już nasz piękny kraj, gdzie prawo jazdy zdaje się na maszynie 125ccm, a prawko na 125ccm zdaje się na jeszcze mniejszym moto. :buttrock: Gratuluję zdobycia prawa jazdy! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 gratulacje :flesje: pamietaj, ze prawo jazdy to pozwolenie na samodzielna nauke. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 nooo gratulacje!!!! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Noo gratulacje :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi