kosma Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ale ja to robiłem z premedytacją. Nie licząc przewinięcia na gumie. No tak :) to tak jak wiekszosc :) odkrecajac manetke do konca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Musze się pochwalić pierwszym obrażeniem. Dostalem odcisku na kciuku od jazdy z plecakiem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Musze się pochwalić pierwszym obrażeniem. Dostalem odcisku na kciuku od jazdy z plecakiem :icon_mrgreen: Grubo... :biggrin: Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marabhello Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja pod krytyką tematu się nie podpiszę, bo osobiście osobiście jestem całkiem za. Ja od razu zacząłem myśleć jak tu usprawnić ciuchy na moto. no wlasciwie nie wiem czy temat dobry, ale ja rowniez krótko po wypadku myslalem jak ulepszyc ciuchy... pozdrowka Ja pod krytyką tematu się nie podpiszę, bo osobiście osobiście jestem całkiem za. Ja od razu zacząłem myśleć jak tu usprawnić ciuchy na moto. no wlasciwie nie wiem czy temat dobry, ale ja rowniez krótko po wypadku myslalem jak ulepszyc ciuchy... pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi