Chris Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Od września jeżdżę na srebrnej zx12 z 2000 roku :crossy: Długo szukałem 12tki w takim stanie. W końcu trafiła się z malutkim przebiegiem, świerzutko sprowadzona, w super stanie, 100% seryjna- taka jak chciałem. Bałem się, bo ZX12 jest mało popularna. Wszyscy w tej klasie motocykli wybierają Hajkę albo XX-a. Ale dzięki temu zx12 można kupić znacznie taniej :biggrin: Jak Wasze 12tki się sprawują? Mieliście jakieś poważniejsze awarie? Ja do tej pory zaobserwowałem dwie wady: zużycie paliwa w okolicach 9 litrów (przy dynamicznej jeżdzie), i zużycie tylnej opony w zastraszającym tempie (po 2 tysiącach KM zaczyna być widać kontrolne wypustki). Poza tymi "drobiazgami" jestem z niej super zadowolony!!! Chodzi pięknie, pięknie wygląda, i zasuwa nieziemsko. :notworthy: Acha, mam mały problem z akcesoriami- jakieś kufry czy cuś by się przydały na wyjazdy, a tu nic do 12tki w ofercie... No i jakaś szyba lepiej chroniąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Uuuu braciszku :icon_exclaim: Aż tylu Was :biggrin: :icon_exclaim: Acha, mam mały problem z akcesoriami- jakieś kufry czy cuś by się przydały na wyjazdy, a tu nic do 12tki w ofercie... Weź spawarkę w swoje dłonie... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi