MichałKaczmar. Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jestem wlascicielem Hondy NX 650 Dominator, ktora jest fabrycznie bez szyby. Czesc uzytkownikow montuje taka na wlasna reke, do czolowej owiewki. Chcialbym cos takiego kupic i dorobic, ale nie wiem gdzie i jak. Jesli mozecie cos doradzic - prosze o pomoc. Firmy zajmujace sie produkcja zamiennikow szyb do wszystkich marek nie maja takowej - juz sie dowiadywalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumadax Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A tu sprawdzałeś http://www.mgg.com.pl/ dorobili mi szybę do pegaso, nawet wydłużyli w stosunku do orginału pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Tak dzwonilem do nich na poczatku poszukiwan :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dostalem podpowiedz od znajomych, ze moglbym poszukac uzywana szybe z podobna krzywizna i z niej wyciac - czy wiecie moze gdzie szukac takich skladow szyb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi