JOAŚKA Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 WITASKI! Czas zacząć przygotowania do Dnia Dziecka. Planowany termin --- 31 maja 2009r. ( niedziela) Miejsce ( jak nic się nie zmieni) --- Plac Zamkowy i dodatkowo wizyta w DSK przy ul.Chodźki w Lublinie. Wstępny plan imprezy już mam. Rozmawiałam ze Ścigaczem pl. i będą naszym patronem medialnym. Dopracowuję co i jak ,piszę gdzie trzeba, informuję różnych ludzików na 2oo. O wszystkim na bieżąco będę donosić i prosiłabym coby spotkać się niebawem większą grupą żeby obgadać za i przeciw. To tyle na tę chwilę. Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Rok temu impreza była bardzo fajna. A i cel szczytny. Dla przypomnienia Foty Przyklejam w dziale :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Rok temu impreza była bardzo fajna. A i cel szczytny. ........ No synuś :biggrin: liczysz na coś z ...mojej strony? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 moja propozycja na ten rok: srodki pielegnacyjne,pieluchy itp. dla samego osrodka..+małe modele motocykli jako prezenty.ściepe na ten cel czas juz chyba zacząć.pucha do ridersa z intencją na wieku?ścepa forumowa na konto? dodatkowo na pamiatke dla oddziału - kask z naszymi podpisami na ściane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 :crossy: :crossy: dodatkowo na pamiatke dla oddziału - kask z naszymi podpisami na ściane :) brawo Merhu to z Kaskiem to SSUUPERR pomysłaaaaa popierammmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ja mam pomysł. Jeżeli ktoś ma jakeigoś orzeszka, nawet starego to ja bym mógł wziąć do znajomego lakiernika to by położył nowy lakier i byłoby super ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ja mam jakiegoś orzeszka w miarę dobrym stanie ;) Cieeerwoniutki :biggrin: Możemy zrobić z niego użytek :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 problem w tym ze orzeszek ma za mało powierzchni do zmieszczenia kilkudziesieciu podpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 problem w tym ze orzeszek ma za mało powierzchni do zmieszczenia kilkudziesieciu podpisów. Hm, nie powiedziałabym, że jest mały.. I to nie jest taki typowy orzeszek, który zakrywa tylko górą część głowy, ale taki bezszczękowy z dawnych lat.. ale jak już sobie tam chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnR80 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Szkoda że termin zgrywa się z "Wyścigi Motocyklowe Lublin 2009 Super-Veteran Lublin, 31 maja 2009 r." Chyba że dało by się to jakoś połączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Szkoda że termin zgrywa się z "Wyścigi Motocyklowe Lublin 2009 Super-Veteran Lublin, 31 maja 2009 r." Chyba że dało by się to jakoś połączyć ? WITAM! Ponieważ rzeczywiście zaistniała taka sytuacja ,że terminy się pokrywają chcę poinformować iż: Dzień Dziecka zorganizowany zostanie w sobotę 30 maja 2009r. Pogodzimy wtedy ze sobą te dwie imprezy a tym samym chętni do uczestnictwa w w/w będą mogli przybyć na Weterany i pojechać do dzieciaków. A może zrobić tak,że na Weterany uzyskać zgodę Dyrekcji Domu Dziecka i zabrać dzieciaki na tę imprezę? Co Wy na to? Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ktore by mogło,to by przybyło jakims busem czy czyms (szpitalnym).czas zrobić puchy na ściepe.mysle ze na Lotosie u nas da rade ustawić.może jeszcze w jakims sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 W sumie został już niecały tydzień. Są jakieś bliższe wieści organizacyjne? Godzina spotkania i takie tam? Co z tym kaskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 krotka piłka z mojej strony: ponoc akcja przeniesiona na 6 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Tak akcja jest przeniesiona, Joaśka zna szczegóły także czekamy aż się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi