seweryn2 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Co to oznacza że kopci mi na biało ??? że bierze olej ??? :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Co to oznacza że kopci mi na biało ??? że bierze olej ??? :banghead: Masz w rodzinie kolejarza? zapytaj maszynistę. Biały dym to para wodna. Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn2 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 oj sorry że nie wyjaśniłem Ci o co chodzi kombinowałem przy Suzuki GS 850 z gaźnikami czyściłem je i ter5az jak je założyłem zaczął kopcic na bialo i z początku jak daje gazu ma lekkiego mula a później jest ok ma odejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 oj sorry że nie wyjaśniłem Ci o co chodzi kombinowałem przy Suzuki GS 850 z gaźnikami czyściłem je i ter5az jak je założyłem zaczął kopcic na bialo i z początku jak daje gazu ma lekkiego mula a później jest ok ma odejście Ten silnik jest chłodzony wiatrem , czyli ktoś Ci naszczał w tłumik. Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn2 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 widzę że nie potrawisz mi mądrze odpowiedzieć na pytanie i wykręcasz się głupimi odzywkami "w twoim stylu" nie będę się zniżał do twojego poziomu apropo tłumika nikt mi tam nie naszczał chyba że tobie ale gdzie indziej :wink: pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 widzę że nie potrawisz mi mądrze odpowiedzieć na pytanie i wykręcasz się głupimi odzywkami "w twoim stylu" nie będę się zniżał do twojego poziomu apropo tłumika nikt mi tam nie naszczał chyba że tobie ale gdzie indziej :wink: pzdr Spaprałeś synu gaźniki, zadanie Cię przerosło a teraz szukasz jelenia do pomocy? Aby coś robić przy gaźnikach wypada się najpierw przygotować teoretycznie a nie zabawiać się w Einstena. Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn2 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 noi znalazłem :wink: dzięki pZdr :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Masz w rodzinie kolejarza? zapytaj maszynistę. Biały dym to para wodna. Ten silnik jest chłodzony wiatrem , czyli ktoś Ci naszczał w tłumik. hahaha :D musze czesciej tu zagladac.. dla poprawienia sobie humoru :icon_mrgreen: P.S: Sewerynie.. nastepnym razem sprecyzuj swoj problem, zanim nacisniesz "dodaj odp". Aby coś robić przy gaźnikach wypada się najpierw przygotować teoretycznie ..a teraz, nie wypada ci sie z tym nie zgodzic ;) Goska Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 noi znalazłem :wink: dzięki pZdr :bigrazz: Na przyszłość przeczytaj i zapamiętaj: http://forum.motocyklistow.pl/W-TEMACIE-PO...KLA-t21059.html :banghead: Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi