Jehu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witam serdecznie Chciałbym kupić jeden z wyżej wymienionych motocykli rocznik 2006 lub 2007 , który byście polecili i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 A siedziałeś na którymkolwiek? Bo w tak zbliżonych do siebie motocyklach, to moim zdaniem przede wszystkim trzeba brać pod uwagę ergonomię. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jehu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 (edytowane) A siedziałeś na którymkolwiek? Bo w tak zbliżonych do siebie motocyklach, to moim zdaniem przede wszystkim trzeba brać pod uwagę ergonomię. Byłem dzisiaj w salonie poprzymierzałem sie do Suzuki c50 jest naprawde ok jak dla mnie , akurat nie mieli Hondy Shadow tylko Magne 650 też nową ale nie wiem jak bardzo się różni budową od Shadow . Sprzedawca przekonywał że Suzuki lepsze od Hondy bo mocniejsze no i napędzane wałem a nie łańcuchem tak jak Honda (co według mnie jest jakimś atutem na korzyść Suzuki) z kolei dzisiaj znalazłem w internecie oferte Hondy Shadow z 2008 roku w super cenie i stanie a jest ona napędzana wałem czyli sprzedawca nie miał do końca racji bo od 2007 roku Honda znowu stosuje wał Kardana . jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś opinie to chętnie skorzystam. Pozdrawiam Edytowane 20 Kwietnia 2009 przez Jehu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Byłem dzisiaj w salonie poprzymierzałem sie do Suzuki c50 jest naprawde ok jak dla mnie , akurat nie mieli Hondy Shadow tylko Magne 650 też nową ale nie wiem jak bardzo się różni budową od Shadow . Sprzedawca przekonywał że Suzuki lepsze od Hondy bo mocniejsze no i napędzane wałem a nie łańcuchem tak jak Honda (co według mnie jest jakimś atutem na korzyść Suzuki) z kolei dzisiaj znalazłem w internecie oferte Hondy Shadow z 2008 roku w super cenie i stanie a jest ona napędzana wałem czyli sprzedawca nie miał do końca racji bo od 2007 roku Honda znowu stosuje wał Kardana . jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś opinie to chętnie skorzystam. Pozdrawiam W Shadow VT750 wał montowany jest od 2004 roku, zatem spokojnie możesz porówywać oba te motory. Tak, jak napisał Boa - usiądź na jednym i na drugim i wybierz, co Ci bardziej pasuje. Obejrzyj je sobie i wybierz to, co Ci się bardziej wizualnie podoba. Ja słyszałem, że Shadow jest nie do zajeżdżenia - niezwykle trwały i udany motor. O Suzuki takiej opinii nie słyszałem - ale to wcale nie oznacza, że takowa nie istnieje. Wydaje mi się, że motocykle są porównywalne i tutaj naprawdę decydują indywidualne odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi